Šipriniai Aromatiniai Kvepalai Moterims FM 432

Pirkite pigiau. Miss Dior 2017 analogas kvepalai FM 432
Nebrangūs moteriški kvepalai PURE 432. Tai moderni klasikinio aromato interpretacija, gundanti ir jaunatviška. Jo kvapas gali būti apibūdinamas kaip harmoningas gėlių, citrusinių vaisių ir medienos natų mišinys, sukuriantis gaivius ir saldžiai grakščius kvepalus.
Kvapas prasideda gaiviu mandarinų ir bergamočių pliūpsniu, suteikiančiu gaivią viršutinę natą. Nusistovėjusios širdies natos atskleidžia nuostabią rožių ir jazminų puokštę, pridedant romantiško ir rafinuoto prisilietimo. Galiausiai, pagrindinės pačiulių ir muskuso natos suteikia kvepalams prašmatnų ir grakštų pėdsaką.
Šis nesenstantis kvapas tinka įvairiems sezonams ir progoms. Dėl gaivaus ir gėlių aromato jis ypač tinka pavasariui ir vasarai.
Kas įkvėpė sukurti šiuos elegantiškus Federico Mahora kvepalus? Šių kvepalų aromatas galimai panašus į Miss Diɔr 2017 kvepalų kvapą. Šipriniai FM kvepalai su gėlių nata moterims.

PURE FM 432 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, bergamotė, žalumos natos
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, jazminas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: medžio ir muskuso natos
Charakteris: puošnus, kupinas elegancijos
FM 432 kvepalai įkvėpti Miss Diɔr 2017 aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100432
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Miss Dior 2017 analogas FM 432 kvepalai

FM Kvepalų testeriai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390432
Kaina: 00.41 €        FM 432 kvepalai įkvėpti Miss Dior 2017 kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Anonimiškas19:28

    Magiškas aromatas. Kvepalai auksiniam rudeniui, kai laiką skiri pasivaikščiojimui parke, o tave apgaubusi svajinga nuotaika, kai po kojomis šnara nukritę lapai, šiek tiek liūdna dėl pasibaigusios vasaros, bet džiugu sieloje dėl gražaus rudens. Jei reiktų rinktis tik vienus kvepalus, tai būtinai pasirinkčiau šiuos. Gražūs klasikiniai, šipriniai kvepalai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. skanus aromatas18:53

    Kvapas yra tikra bomba, šiuolaikinių kompotų ir saldžių kvepalų, kurie yra panašūs vienas į kitą fone, šie FM kvepalai išsiskiria iš karto, jie yra visa galva aukščiau. Brangus, šventiškas, nuolat besikeičiantis, įdomus, skanus aromatas. Mano supratimu, taip turi kvepėti tikri prancūziški moteriški kvepalai. Kvepalai dera prie gražių drabužių, šventinės atmosferos ir didelių erdvių.

    AtsakytiPanaikinti