Gundančiai Saldus Vaisinis Gėlių Aromatas FM 420

Guess for Women analogas FM 420 Group kvepalai moterims
PURE 420 kvepalai moterimsŠis išskirtinis kvapas sujungia tobulą saldumo ir jausmingumo balansą, sužavi visus, kurie su juo susiduria.
Tai saldus ir gaivus kvapas. Kvapas gali būti apibūdinamas kaip harmoningas gėlių ir vaisių derinys. Jis prasideda gaivių, aštrių citrusinių vaisių pliūpsniu, kuris atgaivina ir paskleidžia puikų aromatą. Kvapui vystantis, atsiskleidžia subtilios gėlių natos. Bazinės natos suteikia šilumos ir gundančiai saldų jausmą, palikdamos romantikos įspūdį. Dėl puikaus gėlių ir vaisių natų derinio FM 420 kvepalai tinka daugybei progų ištisus metus.
Kvepalų gundantis kvapas sustiprėja mėnulio šviesoje, todėl jis yra puikus romantiškų susitikimų ir žavingų naktų palydovas. Moteris, kuri dėvi šiuos kvepalus, trykšta pasitikėjimu savimi ir žino, kaip palikti ilgalaikį įspūdį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gundančiai saldžius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu panašūs į Gues for Women kvepalų kvapą. Džiaugsmingas Federico Mahora gėlių aromatas moterims.

PURE FM 420 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: raudonieji vaisiai, mandarinas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: pakalnutė, bijūnas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: saldainiai, gintaras, muskusas, karamelė.
Kvapas: gėlių kvepalai su vaisių nata.
Charakteris: gundančiai saldus, viliojantis
FM 420 kvepalai įkvėpti Guess for Women aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100420
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Guess for Women analogas FM 420 kvepalai moterims

FM Kvepalų mėginėliai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390420
Kaina: 00.41 €        FM 420 kvepalai įkvėpti Guess for Women kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas17:09

    Labai malonus ir patvarus kvapas vasarai už labai prieinamą kainą. Brangios ir išpuoselėtos klubo merginos kvapas. Viršutinėse natose pajutau gaivias obuolių natas, pagrindas atsivėrė rožiniais bijūnais ir pakalnėmis. Paskutinės natos virsta smagia vaisių ir gėlių pudra.

    AtsakytiPanaikinti