Gaivūs Citrusiniai Kvepalai Moterims FM 419

Davidoff Cool Water analogas gaivus moteriski kvepalai FM 419
PURE 419 citrusiniai kvepalai moterimsKvepalų kompozicija sujungia gėlių ir vaisių natas su vandenyno vėjo užuominomis, todėl sukuria žavingą kvapo aromatą.
Kvepalų kvapas primena gaivų vandenyno vėją saulėtą dieną. Tai sukelia ramybės, laisvės ir gaivios saulėtos dienos jausmą. Pradžios natos atskleidžia subtilų sultingų vaisių mišinį, suteikiantį aromatui vaisių saldumo. Šie pradiniai akordai sklandžiai pereina į gėlių natų širdį, kur pakalnutės ir jazminai suteikia moteriškumo ir grakštumo. Galiausiai, pagrindinės sandalmedžio ir muskuso natos suteikia šiltą ir jausmingą potekstę, subalansuojančią bendrą kompoziciją.
Šie FM 419 kvepalai turi pakankamai ilgai išliekantį ir malonų kvapą, kuris nėra per daug stiprus. Tai puikus kvapas vasaros sezonui, nes sukelia vandenyno vėjo ir saulės pojūtį. Puikiai tinka karštoms, tvankioms vasaros dienoms.
Kvepalus galima dėvėti tiek kasdienėje, tiek oficialioje aplinkoje, todėl jis yra universalus bet kurios kvepalų kolekcijos priedas. Kvepalai, kuriuos daugelis mėgsta dėl gaivaus ir moteriško kvapo, todėl tai puikus pasirinkimas moterims, ieškančioms klasikinio ir patikimo kvapo.
Renkantis aprangą, kuri papildytų šiuos kvepalus, rinkitės lengvus ir švelnius ansamblius, kurie atspindi gaivias ir erdvias kvapo savybes.
Vandens gaiva dvelkiantys kvepalai moterims, praturtinti romantiškais gėlių akordais, kurie suteikia kvepalams moteriškumo ir švelnumo.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaivius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu panašūs į Cool Water kvepalų kvapą. 

PURE FM 419 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: citrusiniai vaisiai, greipfrutas, bergamotė, vandens natos, calone, melionas, persikas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: medžio natos, jazminas, pakalnutė.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: muskusas, ambra.
Charakteris: optimistiškas, neįpareigojantis
FM 419 kvepalai įkvėpti Cool Water aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100419
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Davidoff Cool Water analogas FM 419 kvepalai

FM Kvepalų mėginėliai internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390419
Kaina: 00.41 €        FM 419 kvepalai įkvėpti Cool Water kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Eglužė10:11

    Aš nešioju šiuos kvepalus jau keletą metų, nepaisant to, kad ant tualetinio staliuko turiu ir kitų kvepalų vasarai. Kvapas yra moteriškas, šiek tiek saldus, švelnus ir labai labai gaivus. Šie kvepalai man primena karštas vasaros dienas paplūdimyje atostogų metu. Tai paprasčiausiai tobula.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vėsinantis kvepalų aromatas16:57

    Manau, šie kvepalai tinka mėlynėms džinsams, vasarai ir miestui. Man labiausiai patinka šis kvapas karštyje, vėsesniu vasaros oru man labiau patinka kažkas šiltesnio. Ledas vasaros kavinės šaldiklyje – tokia asociacija. Galite nešioti šiltą gegužę ar rugsėjį, šaltesniu oru - neįsivaizduoju šių kvepalų, ypač žiemą, juose kažkaip nejauku, šalta.

    AtsakytiPanaikinti