Maisto Papildas Inner Balance

Maisto Papildas Inner Balance
Maisto papildas Inner Balance reguliuoja rūgšties balansą organizme. Nesveikas gyvenimo būdas ir rūgštingumą kelianti mityba lemia, kad pernelyg didelio rūgščių kiekio šalinimas tampa problematišku.  Jei vartojame daug rūgštingumą keliančių produktų, tokių kaip cukrus, alkoholis,
kava, stipriai apdoroti maisto produktai ar mėsa, gali kilti pernelyg didelio rūgštingumo problema.

Paketėliai su tirpiais milteliais, citrinų skonio skirti dienai.

Nutricode Inner Balance pagrindu yra šimtalapės rožės žiedų ekstraktas, kuris skatina fiziologinius medžiagų apykaitos produktų šalinimo procesus ir padeda palaikyti rūgščių-šarmų balansą. Cinkas teigiamai veikia imuninę sistemą i apsaugo ląsteles nuo oksidacinio streso, o kartu su kalciu padeda išsaugoti sveikus kaulus. Magnis ir geležis sumažina nuovargio pojūtį, o kalis ir varis palaiko nervų sistemos funkcijas. Dilgėlių ekstraktas stimuliuoja vandens pertekliaus šalinimą iš organizmo.

Kapsulės nakčiai, lengvam miegui.

Kapsulės nakčiai su melisos ir apynių ekstraktu padeda užmigti, o sveiko miego metu toliau veikia mažindamos organizmo rūgštingumą.

Kaip vartoti maisto papildą Inner Balance?

Vartokite po 2 kapsules nakčiai, užgerkite dideliu kiekiu vandens (mažiausiai 1 stiklinė). FM maisto papildai tik papildo jūsų mitybą, bet maisto papildai nėra maisto pakaitalai.

Kiekis: 60 kapsulių + 60 paketėlių
Kodas: 801301
Kaina: 105.79 €       Pirkti Maisto papildai internetu pigiau

1 komentaras:

  1. Anonimiškas16:45

    Tai neįtikėtinas maisto papildas. Niekada nesupratau, kokie svarbūs yra mineralai ir mikroelementai, kurie padeda įsisavinti maistines medžiagas. Puikiai pagerina imuninę sistemą. Jaučiu, kad šis maisto papildas veikia, kai tik pradedu jį vartoti. Tai reiškia, kad man trūko tam tikrų gyvybiškai svarbių mikroelementų. Dabar geriau miegu naktį ir visą dieną jaučiuosi geriau. Negaliu gyventi be šių mineralų. Išbandykite tai ir nustebsite. Kaina taip pat prieinama ir toliau pirksiu.

    AtsakytiPanaikinti