Gėlių Aromato Kvepalai Moterims FM 174

Lancome Miracle analogas FM 174 kvepalai internetu
PURE 174 gėlų aromatas moterims su vandens nataKvepalai yra stebuklingi, gaivūs ir švarūs, apgaubiantys jus nuostabiu gėlių ir vaisių natų mišiniu. Pavasaris kvepalų buteliuke, kuriame žydi pavasarinių kvapų gaiva.
Kvapas atsiveria gaiviomis ir mirgančiomis viršutinėmis ličių ir frezijų natomis, sukuriančiomis betarpišką džiaugsmo ir energijos pojūtį. Kvapui nusistovėjus, išryškėja subtilios magnolijos ir aštraus imbiero natos, kurios suteikia magiškumo ir žavesio. Galiausiai šiltos ir guodžiančios pagrindinės gintaro ir muskuso natos suteikia ilgalaikį ir jausmingą pėdsaką.
Tobulas pavasario ir vasaros kvapas. Pakylėjanti ir gyvybinga kvepalų prigimtis puikiai papildo žydinčias gėles ir saulėtas dienas, todėl tai yra gaivus ir džiaugsmingas kvapas.
FM 174 kvepalai skirti moterims, kurios trykšta pasitikėjimu ir spinduliuoja pozityvumu. Jis skirtas moderniai ir nepriklausomai moteriai, kuri vertina aromatą, atspindintį jos gyvybingą asmenybę. Nesvarbu, ar ruošiatės pietauti, romantiškai praleisti vakarą ar atostogauti, šie nuostabūs kvepalai puikiai tiks bet kokiai progai.
Norėdami puikiai papildyti kerintį kvepalų kvapą, rinkitės lengvą ir moterišką aprangą. Plaukiojantis pastelinių atspalvių sarafanas arba prašmatni palaidinė kartu su pritaikytomis kelnėmis be vargo perteiktų šio kvapo esmę. Tikslas – sukurti įvaizdį, atspindintį kvepalų gaivumą ir žaismingumą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos magiškus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu prilygsta Miracle.

PURE FM 174 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: frezija, ličiai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: elija, magnolija, jazminas, imbieras, pipirai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: gintaras, muskusas.
Kvapas: gėlių kvepalai su vandens nata.
Charakteris: magiškas, kibirkščiuojantis
FM 174 kvepalai įkvėpti Miracle aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100174
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Lancome Miracle analogas FM 174 kvepalai internetu

FM Kvepalų pavyzdžiai pigiau
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390174
Kaina: 00.41 €        FM 174 kvepalai įkvėpti Miracle kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Gėlių kvepalai21:28

    Pirmą kartą su šiuo kvepalų aromatu susipažinau, kai tėtis paprašė, kad padėčiau išrinkčiau mamai kvepalus Kalėdų proga. Tada apie kvapus nelabai ką išmaniau, man jie tiesiog patiko. O mano mamai, beje, irgi patiko šie kvepalai. Prisiminus tuos įspūdžius, galiu tik pasakyti, kad tuo metu man šis FM kvapas buvo gaivus gėlių, šiek tiek drąsus ir kartu švelnus, putojantis, skambantis kvapas, kuris tikrai privertė patikėti Kalėdų stebuklu. Džiaugiuosi, kad kvepalai vis dar yra prekyboje, nors ir kita kvepalų buteliuko forma.

    AtsakytiPanaikinti