Šiltas Rytietiškas Aromatas Moterims FM 177

Giorgio Armani Mania analogas FM 177 kvepalai internetu
PURE 177 rytietiško aromato kvepalai moterims. Kvapas ir šiltas, ir pikantiškas, su gėlių ir medienos natų deriniu, sukuriančiu nepakartojamą ir žavingą aromatą.
Kvepalų kvapas pasižymi harmoningu gaivių ir šiltų natų deriniu. Atsivėręs ryškiomis viršutinėmis žaliųjų mandarinų ir šafrano natomis, jis iš karto patraukia dėmesį savo gaivia ir aštria esencija. Kvapui vystantis, kedro ir apelsinų žiedų širdies natos suteikia šilumos. Galiausiai, pagrindinės smilkalų ir vanilės natos suteikia guodžiantį apkabinimą.
Šie FM 177 kvepalai yra puikus pasirinkimas tiek dieną, tiek vakare, todėl yra universalūs įvairioms progoms ištisus metus. Dėl gaivinančių viršutinių natų jis ypač tinka šiltesniam metų laikui, pavyzdžiui, pavasariui ir vasarai, o šiltos pagrindinės natos suteikia jaukumo šaltesniems rudens ir žiemos mėnesiams.
Unikalus gaivių ir šiltų elementų derinys patinka toms moterims, kurios vertina subalansuotą ir viliojantį kvapą. Moteris, kuri dėvi šį aromatą, yra elegantiška, stilinga ir be vargo žavi.
Šie kvepalai gali tapti jums išskirtiniu kvapu. Jei mėgstate tobulą gaivos ir šilumos balansą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos šiltus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo kvapu prilygsta Mania for Women.

PURE FM 177 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, lauro lapai, rožiniai pipirai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: šafranas, apelsinmedžio žiedas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: smilkalai, vanilė, sandalmedis.
Kvapas: rytietiški kvepalai su prieskonių nata.
Charakteris: geidulingas, šiltas
FM 177 kvepalai įkvėpti Mania aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100177
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Giorgio Armani Mania analogas FM 177 kvepalai internetu

FM Kvepalų pavyzdžiai pigiau
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390177
Kaina: 00.41 €        FM 177 kvepalai įkvėpti Mania kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas10:44

    Aromatas yra labai ryškus, patvarus ir moteriškas, o kas svarbiausia jis nesukelia kitiems žmonėms galvos skausmą ar nemalones asociacijas. Naudoju šiuos kvepalus nuo pat pradžios, kai jie pasirodė pardavime. Visos kurios pasidomėjo kokiais kvepalais kvepinuosi taip pat įsigijo šį aromatą. Manau tai rodo, kad kvapas iš ties yra geras.

    AtsakytiPanaikinti