Vaisiai ir Rožė Kvepalų Buteliuke Moterims FM 854

 

Carolina Herrera Very Good Girl analogas FM 854 kvepalai

PURE Royal 854 kvepalai moterims. Raudonieji serbentai ir ličiai su rožių prisilietimu kvepalų buteliuke. Vaisių ir rožių mėgėjai dievins šiuos kvepalus. Tai bekompromisis aromatas, skleidžiantis elegancijos ir žavesio jausmą.
Kvapas prasideda sultingų raudonųjų serbentų ir egzotiškų ličių pliūpsniu, sukuriančiu ryškią ir gaivinančią viršutinę natą. Kvapui nusistovėjus, širdies natoje atsiskleidžia sodri romantiškų ir subtilių rožių žiedlapių puokštė, kurią sustiprina drąsios bazinės natos šiluma, kurią sudaro tonka pupelės ir kreminė vanilė. Šis derinys sukuria bekompromisį, tačiau subalansuotą aromatą, kuris išlieka ant odos ar drabužių.
FM 854 kvepalų viršutinės vaisinės natos puikiai tinka pavasariui ir vasarai, suteikiant gaivos dienos metu. Tuo tarpu gėlių ir gurmaniški atspalviai sukuria jausmingumo atmosferą, todėl tinka tiek vėsesniems mėnesiams, tiek vakaro renginiams. Tai universalus aromatas, tinkantis įvairioms progoms ir metų laikams.
Kvepalai puikiai tinka toms moterims, kurios vertina aromatą, kuris yra ir bekompromisis, ir jausmingas, nes suranda idealią jaunatviško žavesio ir nesenstančios elegancijos balansą.
Kvapas yra harmoningas sodrių ir saldžių natų mišinys. Tai kvapas, kuris gali papildyti moters drąsą ir žavesį, todėl tai yra ideali dovana ypatingai jūsų gyvenimo moteriai.
Kas įkvėpė sukurti šiuos jausmingus Federico Mahora kvepalus? Šie FM World kvepalai savo aromatu panašūs į Very Good Girl kvepalų kvapą. Gėlių kvepalai moterims su rytietiška nata.

PURE Royal FM 854 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: ličiai, greipfrutas, raudonieji serbentai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, medžio natos, persikas, abrikosas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vetiveris, vanilė, gurmaniškos natos

Kvapas: gėlių su rytietiška nata.
Charakteris: jausmingas, drąsus, nepaisantis kompromisų
FM 854 kvepalai įkvėpti Very Good Girl
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170854
Kaina: 40.33 €        Carolina Herrera Very Good Girl analogas FM 854 kvepalai

FM Kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390854
Kaina: 00.41 €        FM 854 kvepalai įkvėpti Carolina Herrera Very Good Girl

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą