Gaivūs ir Saldūs Kvepalai Moterims FM 855

 

FM 855 kvepalų analogas Louis Vuitton Coeur Battant kaina

PURE Royal 855 kvepalai moterims. Kvapas gaivus ir saldus tuo pačiu metu. Kvepalai pasižymi traškiomis kriaušių ir sodrių jazminų natomis ir yra odė spindinčiam šiuolaikinės moters įvaizdžiui ir jausmingumui.
Kvepalai atsiskleidžia ryškiomis viršutinėmis kriaušių natomis, kurios suteikia kvapui saldumo. Kvapui besiskleidžiant, jazminų ir tuberozų širdies natos suteikia jam sodrų gėlių charakterį, sukuria viliojančią ir elegantišką aurą. Bazinės pačiulių ir ambretės natos suteikia kvapui gylio ir šilumos, todėl kvepalai intriguoja ir vilioja.
Dėl viršutinių vaisių ir gilesnių bazinių natų FM 855 kvepalai yra puikus pasirinkimas vėsesniems pavasario, vasaros ir rudens mėnesiams.
Kvepalai yra pakankamai universalūs, kad juos būtų galima nešioti tiek dieną, tiek vakare. Kvapas yra sudėtingas ir gilus, todėl jis tinka įvairiems drabužiams, nuo kasdienių iki oficialių, ir suteikia jūsų bendrai išvaizdai prabangos. Jis skirtas toms moterims, kurios siekia unikalaus ir viliojančio kvapo, dvelkiančio elegancija ir prabanga.
Kas įkvėpė sukurti šiuos puošnius Federico Mahora kvepalus? Šie 855 Federico Mahora kvepalai savo aromatu panašūs į Coeur Battant kvepalų kvapą. FM gėlių kvepalai moterims su šiprine nata.

PURE Royal FM 855 kvepalų natos:

  1. Galvos (Viršutinė) gaida: kriaušė, kvapusis pelėžirnis, našlaičių lapai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, jazminas, kvapiosios kanangos (ylang-ylang), pakalnutė
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačiulis, vetiveris, ambrette

Kvapas: gėlių su šiprine nata.
Charakteris: viliojantis, gundantis
855 FM kvepalai įkvėpti Coeur Battant
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170855
Kaina: 40.33 €      FM 855 kvepalų analogas Louis Vuitton Coeur Battant kaina

FM Kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390855
Kaina: 00.41 €        FM 855 kvepalai įkvėpti Louis Vuitton Coeur Battant

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą