Itin Vyriški Kvepalai su Medienos Nata FM 728

 

Prada Luna Rossa Ocean analogas FM 728 kvepalai

PURE 728 vyriški fougere kvepalai. Tai itin vyriškas kvapas, susilaukęs nemažo dėmesio parfumerijos pasaulyje. Kvepalai prasideda nuo gaivios citrusinių vaisių esencijos ir pasižymi levandomis bei sodriomis gintaro natomis.
Kvapas atsiveria aštriomis citrusinių vaisių natomis, kurios sklandžiai susilieja su jūriniais akordais, primenančiais vandenyną. Širdies levandų natos suteikia elegancijos ir gylio, o šiltos medienos bazinės natos suteikia jausmingą ir ilgai išliekantį aromatą. Šių elementų derinys sukuria aromatą, kuris yra ir gaivus, ir itin vyriškas.
Šis FM 728 kvapas puikiai tinka šiltesniems pavasario ir vasaros mėnesiams. Šiuos kvepalus geriausia dėvėti dienos metu, todėl tai puikus pasirinkimas kasdienėms išvykoms, dienos renginiams ar net biure. Jo gaivumas puikiai tinka nerūpestingoms ir saulėtoms dienoms.
Kvepalai skirti šiuolaikiškam ir pasitikinčiam vyrui, kuris vertina gaivų ir švarų kvapą su vyriškumo atspalviu. Šis kvapas puikiai dera su kasdieniais drabužiais. Jis papildo ryškius baltus marškinius ir džinsus, todėl tai puikus pasirinkimas atostogoms ar dienai paplūdimyje.
Kas įkvėpė sukurti šiuos itin vyriškus FM kvepalus? Šie Federico Mahora kvepalai savo kvapu panašūs į Luna Rossa Ocean kvepalų kvapą. Fougere kvepalai vyrams su medienos nata.

PURE FM 728 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, mandarinas, rožiniai pipirai, kardamonas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: levanda, kietis, jūros natos, kiparisas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, muskusas, zomša, gintaras.
Kvapas: fougere su levandos nata.
Charakteris: itin vyriškas, aistros ir jėgos.
FM 728 kvepalai įkvėpti Luna Rossa Ocean aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100728
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Prada Luna Rossa Ocean analogas FM 728 kvepalai

FM Kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390728
Kaina: 00.41 €        FM 728 kvepalai įkvėpti Luna Rossa Ocean kvepalų aromato

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą