Kvepalai Moterims Kupini Elegancijos ir Jėgos FM 856

 

Creed Wind Flowers analogas FM 856 kvepalai

PURE Royal 856 kvepalai moterims. Kvepalai kupini žavesio ir jėgos, primenančios žydinčias gėles ir švelnaus vėjelio gaivumą. Jo kvapas yra harmoningas subtilių gėlių natų ir rytietiškų atspalvių derinys.
Viršutinės kvepalų natos atsiveria citrusinių akordų pliūpsniu. Šios pradinės natos primena žydintį sodą su citrusinių vaisių ir abrikosų užuominomis. Kvapui vystantis, širdies natos atskleidžia rožių ir jazminų puokštę, skleidžiančią moterišką ir elegantišką žavesį. Bazinės FM 856 kvepalų natos yra sodrios ir šiltos, jame yra sandalmedžio, tonkos ir gintaro, kurie suteikia kvapui subtilaus rytietiško gylio.
Ypatingiems vakarams ar iškilmingiems renginiams šis gėlių aromatas gali paryškinti jūsų aprangą žavingu ir elegantišku charakteriu. Šie kvepalai yra puikus pasirinkimas moterims, kurioms patinka moteriškumas, grakštumas ir natūralaus grožio jausmas.
Galite pajusti, kaip visos gėlės šoka su vėju. Kvepalai puikiai tinka šiltam rudens ar pavasario orui. Kvapas yra labai gražus ir skanus, jei mėgstate gėles.
Kas įkvėpė sukurti šiuos elegantiškus Federico Mahora kvepalus? Šie FM 856 kvepalai savo aromatu panašūs į Wind Flowers kvepalų kvapą. Gėlių kvepalai moterims su rytietiška nata, kupini elegancijos ir jėgos.

PURE Royal FM 856 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, mandarinas, rožiniai pipirai, abrikosas
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, jazminas, apelsinmedžio žiedai, vandens natos
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačiulis, santalas, tongapupės, gintaras

Kvapas: gėlių su rytietiška nata.
Charakteris: nepaprastai lengvas, kupinas elegancijos ir jėgos
FM 856 kvepalai įkvėpti Wind Flowers
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170856
Kaina: 40.33 €        Creed Wind Flowers analogas FM 856 kvepalai

FM Kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390856
Kaina: 00.41 €        FM 856 kvepalai įkvėpti Creed Wind Flowers

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą