Maisto Papildas Cholesterol nuo Cholesterolio

 

Geriausi papildai nuo cholesterolio, maisto papildai cholesteroliui mažinti.
Maisto papildas Nutricode Cholesterol padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje. Pasirūpinti savimi niekada nevėlu. Sustiprinkite savo širdį su maisto papildu ir leiskite sau kasdien atlikti daugiau darbų.
Tai maisto papildas kapsulėse, sukurtas sinergetinio veikliųjų medžiagų derinio pagrindu, skirtas suaugusiems, kurie rūpinasi širdimi ir kraujotakos sistema bei siekia išlaikyti normalų cholesterolio ir cukraus kiekį kraujyje. Monakolinas K iš fermentuotų raudonųjų ryžių padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje. Teigiamas poveikis pasireiškia suvartojus 10 mg monakolino K iš fermentuotų raudonųjų ryžių. Vitaminas B1 padeda palaikyti normalią širdies veiklą, o vitaminai B12 ir folio rūgštis padeda palaikyti normalią homocisteino, kuris yra kraujo plazmos komponentas, apykaitą.
Koncentruota aminorūgščių dozė. Augalų ekstraktai ir vitaminai, kurie fiziologiškai palaiko normalią energijos apykaitą. Padeda palaikyti normalią širdies veiklą ir normalią homocisteino apykaitą.

Kaip vartoti maisto papildą Cholesterol nuo cholesterolio?


Nutricode Cholesterol vartokite per burną po 1 kapsulę ryte ir vakare valgio metu. Užsigerkite stikline vandens. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos maisto papildo dozės.

Talpa: 45,7 g | 30 DIENŲ SISTEMA 60 KAPSULIŲ
Kodas: 801111
Kaina: 53.97 €    Geriausi papildai nuo cholesterolio atsiliepimai

1 komentaras:

  1. Cholesterolis yra į riebalus panaši medžiaga18:34

    Jei jums ar jūsų pažįstamam buvo diagnozuotas didelis cholesterolio kiekis, svarbu suprasti, kas yra cholesterolis ir kodėl svarbu jį kontroliuoti.
    Cholesterolis yra į riebalus panaši medžiaga, kurią gamina jūsų kepenys. Ji taip pat gaunama iš jūsų suvartojamo maisto, kuris vėliau suskaidomas į daleles, vadinamas lipoproteinais. Jūsų organizmui reikia cholesterolio, kad susidarytų hormonai, vitaminas D ir medžiagos, padedančios virškinti maistą, vadinamą tulžimi.
    Lipoproteinai, pernešantys cholesterolio mažo tankio lipoproteinus arba MTL cholesterolį, taip pat žinomą kaip „blogasis“ cholesterolis, ir didelio tankio lipoproteinai arba DTL cholesterolis, taip pat žinomas kaip „gerasis“ cholesterolis.
    MTL keliauja per jūsų kraują, tiekdamas cholesterolį į ląsteles, kurioms jo reikia. Jei jūsų kūne yra per daug MTL, jis gali kauptis jūsų arterijų sienelėse. MTL ir kitos medžiagos jūsų arterijos sienelėje sudaro riebalų sankaupas, vadinamas apnašomis. Laikui bėgant, apnašos gali susiaurinti arteriją ir sumažinti kraujotaką. MTL perneša cholesterolį į apnašas, todėl MTL vadinamas „bloguoju“ cholesteroliu.
    Dažna vieta, kurioje gali kauptis apnašos, yra vainikinės arterijos, kurios yra kraujagyslės, maitinančios jūsų širdį. Šios apnašos sukelia vainikinių arterijų ligą ir padidina širdies priepuolio riziką. Kitose arterijose, pvz., miego arterijose ant kaklo, susikaupusios apnašos gali sumažinti kraujo tekėjimą į smegenis ir padidinti insulto riziką.
    Jūsų kepenys taip pat gamina didelio tankio lipoproteinus arba DTL, dar žinomus kaip gerasis cholesterolis. DTL padeda pašalinti cholesterolio perteklių iš jūsų ląstelių, audinių ir apnašų kraujagyslėse. Štai kodėl DTL vadinamas geruoju cholesteroliu. DTL grąžina cholesterolio perteklių į jūsų kepenis, kurios pašalins jį iš jūsų kūno.

    AtsakytiPanaikinti