Prabangus Rytietiški Medžio Aromato Kvepalai Unisex FM 995

 

MFK Oud Satin Mood analogas FM 995 kvepalai unisex analogas Kurkdjian Oud Satin Mood

PURE Royal 995 vyrams ir moterims. Jo kvapas yra sodrus ir gausus ūdo, rožių ir benzoinų mišinys. Šių prabangių natų derinys sukuria šiltą, saldų ir šiek tiek aštroką aromatą, kuris yra ir prabangus, ir rafinuotas.
Šis prabangus kvapas ypač tinka vėsesniais rudens ir žiemos mėnesiais, kai jo jaukumo ir guodžiančios savybės kvepia ryškiausiai. Puikiai tinka romantiškiems vakarams, ypatingoms progoms ar bet kada, kai norite jaustis maloniai ir žavingai.
FM 995 kvepalai sukurti taip, kad patiktų tiek moterims, tiek vyrams, kurie vertina geresnius gyvenimo dalykus ir mėgsta prabangą. Jis skirtas tiems, kurie nori atkreipti į save dėmesį ir palikti ilgalaikį įspūdį. Aromatas sukelia pasitikėjimo, grakštumo ir žavesio jausmą, todėl tai puikus pasirinkimas asmenims, norintiems išsiskirti prabanga ir žavesiu.
Kas įkvėpė sukurti šiuos saldžiai prabangius Federico Mahora kvepalus? Šie FM 995 kvepalai savo kvapu panašūs į Oud Satin Mood kvepalų aromatą. Rytietiški kvepalai su medžio nata.

PURE Royal FM 995 kvapo natos:

  1. Galvos (Viršutinė) gaida: rožiniai pipirai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: snaputis, plėvėtoji viksvuolė, rožė, ūdas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: benzoinas, pačiulis, kumarinas, muskusas

Kvapas: rytietiškas su medžio nata.
Charakteris: rafinuotas, prabangus
FM 995 kvepalai įkvėpti Oud Satin Mood aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170995
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Oud Satin Mood analogas FM 995 kvepalai unisex

Talpa: 15 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170995.02
Kaina: 22.01         Pirkti Ką dovanoti Kaledų, gimtadienio, Valentino dienos proga?

FM PURE Royal kvepalų mėginėliai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390995
Kaina: 00.41 €     FM 995 kvepalai įkvėpti Oud Satin Mood kvepalų aromato 

3 komentarai:

  1. Anonimiškas13:07

    Nusipirkau šių kvepalų pavyzdį ir jie tikrai nuostabūs, bet jei užsipurkšite daugiau nei vieną ar du kartus, būkite pasiruošę šiuos kvepalus nešioti kelias ateinančias dienas. Tai ilgai išliekantis ir vienas geriausių OUD kvapų, kokius man malonu užuosti. Pastebiu, kad vėsesniais metų laikais kvapai man patinka labiau, jie daug spalvingesni.

    AtsakytiPanaikinti
  2. unikalus kvapas22:08

    Čia sujungtas šlovingas šedevras. Tai sodrus, tankus ir gausus kvapas. Rožė yra svaiginanti ir šiek tiek pudriška, bet ne dėmesio centre. Oud nėra aštrus ar vaistinis, jis yra sklandžiai ir subtiliai patrauklus. Saldus, priklausomybę sukeliantis ir unikalus kvapas. Tai dabar vienas iš mano mėgstamiausių visų laikų kvapų.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Prabangus kvapas19:45

    Aromatas klampus, tankus ir iškilmingas. Šis kvapas turi ypatingą grožį. Nešioju ilgą laiką įvairiomis oro sąlygomis. Sodrus garsas ir kiekvienos natos harmonija. Aromatas patvarus, ryškus, to pamiršti neįmanoma. Man labiau patinka šaltam orui, idealiai tinka prie odos ir kailinių. Karališkas ir kilnus.

    AtsakytiPanaikinti