Didingi Medienos Kvepalai su Gėlių Nata Unisex FM 990

 

Giorgio Armani Cuir Amethyste analogas FM 990 kvepalai pigiau

PURE Royal 990 vyrams ir moterims. Tai sodrus ir prabangus kvapas, sujungiantis benzoino šilumą su ametisto jausmingumu.
Kvapas prasideda bergamotės pliūpsniu. Nusistovėjus kvapui, išryškėja rožių ir žibuoklių širdies natos, kurios kompozicijai suteikia subtilaus gėlių atspalvio. Tikroji kvepalų esmė slypi jų pagrindinėse natose, kur susipina benzoinas ir pačiulis, sukurdami sodrų ir malonų kvapą, kuris išlieka ant odos.
Vėsesniais rudens ir žiemos mėnesiais kvapas apgaubia jus šiltu ir jaukiu glėbiu. Jo jausminga ir paslaptinga aura daro jį ypač patraukliu romantiškiems vakarams ar oficialiems renginiams.
FM 990 kvepalai skirti pasitikintiems ir rafinuotiems asmenims, kurie vertina geresnius gyvenimo dalykus. Tai aromatas, tinkantis tiek vyrams, tiek moterims. Kvapas įkūnija eleganciją ir orumą, pritraukia tuos, kurie turi išrankų kvepalų skonį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos didingus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs GA Cuir Amethyste kvepalų aromatą. FM medienos kvepalai su gėlių nata.

PURE Royal FM 990 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, našlaitė.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: benzoinas, ąžuolo samanos, pačiulis, vanilė.
Kvapas: medienos.
Charakteris: didingas, rafinuotas
FM 990 kvepalai įkvėpti Cuir Amethyste aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170990
Kaina: 40.33 €       Kvepalų Giorgio Armani Cuir Amethyste analogas FM 990 kvepalai pigiau 

FM kvepalų mėginukai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390990
Kaina: 00.41 €       FM 990 kvepalai įkvėpti Cuir Amethyste kvepalų aromato 

2 komentarai:

  1. Anonimiškas20:57

    Jis harmoningas, tamsus ir intymus. Tai apgaubianti ir aksominė oda. Šilta ir šiek tiek pikantiška rožė. Dėl našlaitės subtilumo jie yra elegantiški ir rafinuoti. Žemiškas pačiulis pagrindinėje natoje suteikia aromatui gilumo. Tikrai įdomus aromatas visiems rožių/pačulių mėgėjams.

    AtsakytiPanaikinti
  2. charizma21:46

    Rimtai sužavėta. Šiame aromate atradau prabangų jausmingumą. Šiltos palaimos bangos atsivėrė nuostabiai. Jausmingumo ir seksualumo kvintesencija. Tačiau seksualumas čia nėra ryškus. Šis kruopščiai paslėptas jausmas yra akyse, gestuose, ore. Tai charizma, tai žavesys, tai įgimtas žavesys... Sumedėjusi, pudrinė, subtili migla. Šis aromatas nusipelno ne tik daugybės apdovanojimų. Jis nusipelno pagarbos ir susižavėjimo...

    AtsakytiPanaikinti