Rafinuoti Rytietiški Medžio Kvepalai Unisex FM 988

 

Giorgio Armani Prive Bleu Turquoise analogas FM 988 kvepalai internetu

PURE Royal 988 vyrams ir moterims. Tai tarsi vandenynas kvepalų buteliuke, kai ore jauti vandenyno kvapą ir šis vandenynas nuostabiai kvepia. Kvapas yra harmoningas gaivių ir vandens natų mišinys, sukuriantis gaivų ir rafinuotą aromatą.
Aromatingos ir gaivios sudėties kvepalai atsiskleidžia viršutinėmis druskos ir citrinos natomis, kurias subalansuoja ylang-ylang ir rozmarino širdies natos. Kvapas įsitvirtina samanų ir pačiulių pagrindu, palikdamas šiltą ir jausmingą pėdsaką.
Šie rafinuoti FM 988 kvepalai puikiai tinka šiltesniam metų laikui, ypač pavasariui ir vasarai, kai jo gaivus ir erdvus kvapas gali iš tikrųjų spindėti. Jis idealiai tinka dėvėti dieną, nesvarbu, ar einate į biurą, mėgaujatės atostogomis, ar leidžiatės į saulėtą popietę. Dėl gaivinančių ir pakylėjančių kvepalų savybių jie tinka tiek kasdienėms, tiek oficialioms progoms.
Tai unisex aromatas, kuriuo gali mėgautis tiek vyrai, tiek moterys. Kvapas patiks tiems, kurie vertina modernų ir rafinuotą aromatą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos švelniai sūrų Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs į GA Prive Bleu Turquoise kvepalų aromatą. Federico Mahora rytietiški kvepalai su medžio nata.

PURE Royal FM 988 kvapo natos:

  1. Galvos (Viršutinė) gaida: smilkalai, pipirai, druskos gėlė
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kvapiosios kanangos (ylang-ylang), arabinis jazminaitis, sausa mediena
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačiulis, vanilė, jūros brizas, samanos

Kvapas: rytietiškas su medžio nata.
Charakteris: rafinuotas, nepakartojamas
FM 988 kvepalai įkvėpti Prive Bleu Turquoise aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170988
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Giorgio Armani Prive Bleu Turquoise analogas FM 988 kvepalai internetu

FM PURE Royal kvepalų mėginėliai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390988
Kaina: 00.41 €     FM 988 kvepalai įkvėpti Prive Bleu Turquoise kvepalų aromato 

3 komentarai:

  1. Anonimiškas21:54

    Šį puikų kvapą galima nešioti ištisus metus, tačiau geriausia vasarą. Mėgstu gaivius, šiek tiek saldumo kvapus, tokius kaip Nishane's Ambergris Calabria. Ypač vasaros vakarais toks kvapo tipas yra tikrai geras ir taip pat gana unikalus. Net kai karšta, jis niekada neatrodo per sunkus, nepaisant saldumo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Geras aromatas11:47

      Graži sūri vanilė, bet tik rudeniui arba šaltai vasarai. Pagal ilgaamžiškumą ir šilumą nėra lygių, kaip ir pagal surinktų komplimentų skaičių. Apie jūrą nesakysiu, nors ji labai sūri, aplinkiniai sako, kad „kvepia saldžiai“. Be to, kvapas labai tirštas, todėl gali uždusinti ne tik jus bet ir aplinkinius, tikrai vertas išbandymo.

      Panaikinti
  2. Anonimiškas18:58

    Man vienas geriausių pastarųjų metų vasaros kvapų, bet kvapas taip pat tinka ir kitiems metų laikams. Švarus, bet šiltas kvapas. Vanilė nėra liguistai per saldi, nes sūrios natos ją gražiai subalansuoja.

    AtsakytiPanaikinti