Gaivūs Šipriniai Kvepalai su Citrusine Nata Unisex FM 987

 

Francis Kurkdjian Aqua Universalis analogas FM 987 kvepalai internetu

PURE Royal 987 unisex. Kvepalai yra puikūs, skleidžiantys gaivą ir eleganciją. Jo kvapas yra gaivus traškių citrusinių vaisių natų, švelnių baltų gėlių ir subtilaus muskuso užuominos mišinys. Ši kompozicija sukuria švarų, pakylėjantį kvapą, kuris tinka tiek vyrams, tiek moterims.
Šis universalus aromatas puikiai tinka karštoms dienoms dėl savo gaivinančios ir lengvos prigimties. Kvapas yra gerai subalansuotas, todėl tinka tiek kasdieniam, tiek oficialiam renginiui, pavasarį ir vasarą. Nesvarbu, ar dalyvaujate sodo vakarėlyje, vaikštote paplūdimiu, ar tiesiog mėgaujatės saulėta diena, kvepalai papildo pavasario ir vasaros šilumą ir spindesį.
FM 987 kvepalai visiems, vertinantiems rafinuotą paprastumą ir lengvą žavesį. Jis skirtas tiems, kurie nori aromato, kuris papildytų jų pasitikėjimą savimi. Tiek moterys, tiek vyrai, kurie mėgsta švarius, gaivius kvapus su elegancijos dvelksmu, atras šiuos kvepalus kaip tobulą derinį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaivinančius FM World kvepalus? Šių FM kvepalų kvapas panašus į MFK Aqua Universalis kvepalų kvapą. Federico Mahora šipriniai kvepalai su citrusine nata.

PURE Royal FM 987 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, rožinis greipfrutas, citrina, geltonasis mandarinas, agurkas, galbaninė ferula, žalieji lapai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, frezija, rožė, pakalnutė, ozono natos, hedionas, saulės salicilatai, apelsinmedžio žiedai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: santalas, baltasis muskusas, orkanoksas, lorenox, Javos vetiverija, santamanol.
Kvapas: šiprininis su citrusine nata.
Charakteris: grynas, gaivinantis, viliojantis
FM 987 kvepalai įkvėpti Aqua Universalis aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170987
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Francis Kurkdjian Aqua Universalis analogas FM 987 kvepalai internetu

FM PURE Royal kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390987
Kaina: 00.41 €     FM 987 kvepalai įkvėpti Aqua Universalis kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Tobulas kvapas21:38

    Na, laikai keičiasi, dabar sėdžiu namų biure ir nosis nuolatos klaidžioja prie megztinio, kuris šįryt gavo kelis purslus to dieviško vandens. Aiškus, erdvus grynumas, kurį švelniai užbaigia lengvas gėlių prisilietimas.
    Negaliu tiksliai paaiškinti, kodėl šis kvapas man toks tobulas, bet galima sakyti, kad jis man buvo įgimtas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas12:20

    Saldus, jaukus, gaivus kvapas. Kaip gurkšnis šviežiai spaustų sulčių iš prinokusių apelsinų ankstyvą rytą žydinčiame vasaros sode.
    Citrusinės natos labai geros – nėra rūgštokos ar aštrios, jaučiasi saulėtos ir švytinčios. Džiaugsminga vasariška nuotaika suteikia oranžinę spalvą, o vos girdima pakalnutė daro kvepalus nesvarius, trapius, moteriškus. Labai apgalvota, elegantiška puokštė, kviečianti pas save.

    AtsakytiPanaikinti