Maisto Papildas Vision Regėjimui

 

Maisto Papildas vision regėjimui akims internetu. visionix kapsules
Maisto papildai Vision padeda išsaugoti normalų regėjimą. Padėkite savo akims geriau matyti. Pasirinkite Vision maisto papildą, kad apsaugotumėte ląsteles nuo oksidacinės pažaidos ir skatintumėte tinkamą regėjimo sistemos funkcionavimą.

Vitaminai, mikroelementai ir mineralai

Vision yra specializuotas maisto papildas kapsulėse, sukurtas sinergetinio ekstraktų derinio pagrindu, kuriame gausu mikroelementų, vitaminų, provitaminų ir bioelementų, kurie padeda išlaikyti sveikas akis ir apsaugo jas nuo žalingo UV spindulių ir laisvųjų radikalų poveikio. Dėl natūralaus liuteino ir zeaksantino iš didžiųjų serenčių (Tagetes erecta L.), o taip pat tinkamų vitaminų ir mineralų (cinkas, vitaminas B2), padeda išsaugoti normalų regėjimą ir apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos. Natūralus liuteinas ir zeaksantinas iš didžiųjų serenčių (Tagetes erecta L.).
Vitaminai ir mineralai (cinkas, vitaminas B2).

Kaip vartoti maisto papildą Vision?

Maisto papildai Vision vartojami per burną po 1 kapsulę ryte ir vakare valgio metu. Užgerkite stikline vandens. Neviršykite nustatytos rekomenduojamos dozės. Federico Mahora maisto papildai tik papildo jūsų mitybą, bet fm maisto papildai nėra maisto pakaitalai.

Talpa: 41,5 g | 30 DIENŲ SISTEMA 60 KAPSULIŲ
Kodas: 801113
Kaina: 53.97 €    Pirkti FM World maisto papildai visionix kapsules

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą