Rafinuoti Gėlių Vaisių Kvepalai Unisex FM 985

 

Aerin Mediterranean Honeysuckle In Bloom analogas FM 985 kvepalai internetu

PURE Royal 985 unisex. Kvepalai yra gaivūs ir aštrūs, įkūnijantys žydinčio Viduržemio jūros sodo aromatą. Šis išskirtinis kvapas sujungia svaiginantį sausmedžio žiedų aromatą su bergamotės ir greipfruto prisilietimu, sukurdamas gaivią ir jausmingą kompoziciją.
Kvapas primena šiltą vasaros dieną, todėl ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams. Ryškios ir gaivinančios natos puikiai papildo saulėtą orą, suteikdamos džiaugsmo ir ramybės. Kvepalai skirti nešioti dieną, nes skleidžia lengvą ir gaivų aromatą, puikiai tinkantį kasdienėms išvykoms, iškyloms ar pasivaikščiojimams paplūdimyje.
FM 985 kvepalai patinka tiek moterims, tiek vyrams, kurie vertina gamtos įkvėptus kvapus su rafinuotumu. Kvepalai pasitikinčiam ir elegantiškam asmeniui, kuris puoselėja lauko grožį. Kvapas yra universalus, juo gali mėgautis įvairaus amžiaus ir stiliaus žmonės, todėl jų asmenybei suteikia žavesio.
Renkantis aprangą, kuri papildytų šiuos kvepalus, būtų idealu rinktis lengvus ir erdvius drabužius. Tikslas yra pagerinti bendrą kvepalų naudojimo patirtį, pasitelkiant atsipalaidavusį ir lengvą stilių, kuris dera su Viduržemio jūros įkvėpimu.
Kas įkvėpė sukurti šiuos lengvus, rafinuotus FM World kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs Honeysuckle In Bloom kvepalų aromatą. Federico Mahora gėlių kvepalai su vaisine nata.

PURE Royal FM 985 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, rožinis pomelo, spanguolė.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: sausmedis, gardenija, jazminas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: šviesi mediena, muskusas.
Kvapas: gėlių su vaisine nata.
Charakteris: rafinuotas, jausmingas
FM 985 kvepalai įkvėpti Honeysuckle In Bloom aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170985
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Aerin Mediterranean Honeysuckle In Bloom analogas FM 985 kvepalai internetu 

FM PURE Royal kvepalų mėginėliai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390985
Kaina: 00.41 €     FM 985 kvepalai įkvėpti Honeysuckle In Bloom kvepalų aromato 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą