Pavergiantys Rytietiški Kvepalai su Medžio Nata Unisex FM 986

 

YSL Caban analogas FM 986 kvepalai gera dovana internetu

PURE Royal 986 vyrams ir moterims. Švelnus, malonus ir lengvai nešiojamas kvapas skirtas tiek vyrams, tiek moterims. Jis turi unikalų kvapo profilį, kuriame šiltos ir medienos natos derinamos su gėlių ir aromatinių akordų dvelksmu.
Kvepalai prasideda nuostabia rausvųjų pipirų nata, kuri iš pradžių patraukia jūsų dėmesį, vėliau atsiranda sandalmedžio ir tonka pupelės, sukuriančios šį rytietišką pojūtį su lengvu medienos dvelksmu. Jei mėgstate sandalmedį ir tonką, tai kaip tik jums.
FM 986 kvepalai puikiai kvepia vėsesniais rudens ir žiemos mėnesiais. Kvapo šiluma dera su gaiviu oru, todėl jis yra puikus kompanionas jaukiems vakarams ar ypatingoms progoms. Kalbant apie paros laiką, kvepalai yra universalūs ir gali būti dėvimi tiek dieną, tiek vakare. Jo rafinuotas natų mišinys be vargo pereina iš gaivaus ir gyvybingo kvapo į gundantį ir viliojantį kvapą, todėl tinka įvairioms progoms.
Kvapas skirtas pasitikintiems ir stilingiems asmenims, vertinantiems klasikinę eleganciją su šiuolaikiškumu. Tai tinka tiek vyrams, tiek moterims. Šis kvapas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina savo individualumą ir mėgsta mėgautis prabangiais kvapais.
Kas įkvėpė sukurti šiuos minkštus FM World kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs į Caban kvepalų aromatą. Federico Mahora rytietiški kvepalai su medienos nata.

PURE Royal FM 986 kvapo natos:

  1. Galvos (Viršutinė) gaida: juodieji pipirai, kokosas, rožiniai pipirai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: irisas, osmantas, smilkalai, ladanas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: santalas, vanilė, tongapupės, pačiulis

Kvapas: rytietiškas su medžio nata.
Charakteris: primenantis jūros brizą, pavergiantis
FM 986 kvepalai įkvėpti Caban aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170986
Kaina: 40.33 €        Kvepalų YSL Caban analogas FM 986 kvepalai gera dovana internetu

FM PURE Royal kvepalų mėginėliai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390986
Kaina: 00.41 €     FM 986 kvepalai įkvėpti Caban kvepalų aromato 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą