Žavūs Gardūs Gėlių Vaisių Kvepalai Unisex FM 984

 

Juliette Has A Gun Pear Inc analogas FM 984 kvepalai internetu

PURE Royal 984 unisex. Kvepalai yra skanūs, įkūnijantys šviežių ir sultingų kriaušių esenciją. Puikus kvapas sujungia prinokusių kriaušių saldumą su gėlių atspalviais. Šie išskirtiniai kvepalai užfiksuoja šio mylimo vaisiaus aromatingą skonį.
Puikiai tinka bet kokiam sezonui, kvepalai yra universalūs ir jais galima mėgautis ištisus metus. Dėl gaivių ir vaisinių natų FM 984 kvepalai ypač tinka pavasariui ir vasarai, todėl šiltoms ir saulėtoms dienoms suteikia puikų energijos pliūpsnį. Be to, jo subtilūs gėlių atspalviai suteikia elegancijos, kuri gali papuošti bet kurį rudens ar žiemos vakarėlį.
Sukurti asmenims, vertinantiems unikalius ir kerinčius kvapus, kvepalai tinka tiek moterims, tiek vyrams, kurie siekia žavingo ir savito kvapo. Jo harmoningas vaisių ir gėlių natų derinys patinka tiems, kurie vertina žavesį ir žaismingumą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gardžius FM World kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs Has A Gun Pear Inc kvepalų aromatą. Federico Mahora gėlių kvepalai su vaisine nata.

PURE Royal FM 984 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, kriaušė, susmulkint.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kriaušės žiedai, jazminas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: ambra, taurusis muskusas.
Kvapas: gėlių su vaisine nata.
Charakteris: gardus, žavus, džiaugsmingas
FM 984 kvepalai įkvėpti Has A Gun Pear Inc aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170984
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Juliette Has A Gun Pear Inc analogas FM 984 kvepalai internetu 

FM PURE Royal kvepalų testeriai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390984
Kaina: 00.41 €     FM 984 kvepalai įkvėpti Has A Gun Pear Inc kvepalų aromato 

2 komentarai:

  1. Lengvi gaivūs kvepalai11:10

    Šie kvepalai tokie lengvi, gaivūs ir švarūs, taip pat švelniai saldūs. Mėgstu vaisių kvapus, pavyzdžiui, žalių obuolių ar persikų. Dar niekada nebuvau bandžiusi kriaušių kvapo. Šie kvepalai turi nuostabų kvapą. Jei mėgstate vaisių kvapus, šis kvapas kaip tik jums. Dėvėdama šiuos kvepalus sulauksite komplimentų.
    Kvepalai prasideda nuo žalios kriaušės ir sušvelnėja iki kreminio, saldaus, šiek tiek medienos kvapo, kuris išlieka visą dieną, tačiau yra pakankamai švelnus, kad tiktų biure. Jei dirbate biure (vadybininku, draudimo agentu, gydytojo, mokytoja ir pan.), šie kvepalai kaip tik jums.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas12:47

    Kaip skaniai ir jausmingai kvepia! Ir švieži ir erotiški. Mano nuomone, kvepia jaunyste. Ilgaamžiškumas vidutinis, puikiai tinka prie gražių suknelių ir ilgų plaukų. Ir pridursiu, kad tai ne itin dažnas kvapas, minioje tikrai išsiskirsite bendrame standartinių kvepalų fone.

    AtsakytiPanaikinti