Gundantys Gėlių Vaisių Kvepalai Unisex FM 983

 

Marc Jacobs Perfect analogas FM 983 kvepalai internetu

PURE Royal 983 unisex. Kvepalai kvepia gaiviai ir šiek tiek saldžiai, kaip žaisminga vėlyvo pavasario diena. Šis kvapas yra gyvybingas ir šiuolaikiškas, sukurtas žadinti džiaugsmą, pasitikėjimą ir saviraišką.
Kvapas atsiskleidžia sultingomis rabarbarų ir juodųjų serbentų natomis, suteikia gaivaus ir energingo prisilietimo. Širdies natos atskleidžia žibuoklių, frezijų ir kedro puokštę, kuri kompozicijai suteikia švelnios, gėlių elegancijos. Galiausiai, pagrindinės kašmyro ir ambrokso natos suteikia gylio ir šilumos, todėl kvepalai tampa jausmingi ir patrauklūs.
Dėl savo pakilios ir energingos prigimties FM 983 kvepalai ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams, kur jo gyvybinga aura dera su žydinčia gamta. Be to, dėl savo gaivaus ir džiaugsmingo charakterio jis yra idealus pasirinkimas kasdieniam dėvėjimui, suteikiant jūsų stiliui švytėjimo.
Šis aromatas patinka tiek moterims, tiek vyrams, kurie vertina šiuolaikišką ir dinamišką kvapą, atspindintį jų individualumą. Jo gėlių ir medienos natos puikiai subalansuoja, patrauklios plačiajai auditorijai, ieškančiai kvapo, kuris įkūnytų ir džiaugsmingą, ir stiprybę.
Kai reikia derinti jį su apranga, parinktys yra neribotos, todėl galite išreikšti savo asmeninį stilių.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gundančius FM World kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs MJ Perfect kvepalų aromatą. Federico Mahora gėlių kvepalai su vaisine nata.

PURE Royal FM 983 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: mandarinas, rožinės uogos, juodieji serbentai, egzotiški vaisiai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: našlaitė, frezija, rožė, pakalnutė, mimoza.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: persikas, gintaras, muskusas, šiuolaikiška sausa mediena.
Kvapas: gėlių su vaisine nata.
Charakteris: džiaugsmingas, gundantis
FM 983 kvepalai įkvėpti Perfect aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170983
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Marc Jacobs Perfect analogas FM 983 kvepalai internetu 

FM PURE Royal kvepalų testeriai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390983
Kaina: 00.41 €     FM 983 kvepalai įkvėpti Perfect kvepalų aromato 

1 komentaras:

  1. Anonimiškas13:39

    Puikus kvapas, kai laukia šilta! Aromatas susimaišo į neatskiriamą jaukų kamuoliuką. Jis labai žaismingas ir linksmas. Geri vasariniai kvepalai, bet norėčiau, kad jie kvepėtų stipriau ir išliktų ilgiau.

    AtsakytiPanaikinti