Žaismingi Gurmaniški Gėlių Kvepalai Unisex FM 975

 

Montale Arabians Tonka analogas FM 975 kvepalai internetu

PURE Royal 975 FM kvepalai vyrams ir moterims. Kvepalai yra skanūs, skleidžiantys šilumą ir jausmingumą. Jo aromatiniam profiliui būdingas sodrių ir aromatinių natų mišinys, sukuriantis stiprų kvapą.
Kvapas atsiveria užburiančiu prieskonių deriniu, tokių kaip kardamonas ir šafranas, suteikiantis egzotiško žavesio. Besivystant tonka pupelių ir rožių širdies natos suteikia saldžią ir kreminę esenciją, kuri suteikia kompozicijai gilumo. Pagrindinės gintaro, kedro ir cukraus natos sukuria lygų ir skanų pagrindą.
Visiškai unisex kvepalai. Medžio nata jaučiasi vyriška, o gėlių nata yra šiek tiek moteriška. Dėl šio kontrasto kai kurioms moterims kvepalai atrodys vyriški, o kai kuriems vyrams – moteriški.
Tai idealus kvapas vėsesniems mėnesiams, todėl tinka rudeniui ir žiemai. Jaukus ir flirtuojantis aromatas puikiai dera su jaukiais megztiniais, šalikėliais ir paltais, sustiprindamas bendrą šilumos ir komforto pojūtį.
Šie žaismingi FM 975 kvepalai sukurti tiek vyrams, tiek moterims, vertinantiems prabangius ir rytietiškus kvapus. Jis patinka asmenims, kurie skleidžia pasitikėjimą ir ieško aromato, kuris dvelktų elegancija ir paslaptingumu. Dėl žavingo prieskonių ir saldžių natų derinio jis yra universalus pasirinkimas bet kokiai progai, nesvarbu, ar tai būtų romantiškas vakaras, ar ypatingas įvykis.
Kai kalbama apie tobulą aprangą, papildančią kvepalus, apsvarstykite galimybę pasirinkti rafinuotus ir elegantiškus ansamblius. Moterims klasikinė juoda suknelė ar pritaikytas kostiumas be vargo derėtų prie šio aromato žavesio. Vyrams puikiai pasiūtas kostiumas ar stilingas švarkas, derinamas su tamsiais džinsais, papildytų šio kvapo įkūnijamą rafinuotumą ir vyriškumą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos stiprius Federico Mahora 975 kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs Mo Arabians Tonka kvepalų aromatą. FM gėlių kvepalai su vaisine nata vyrams ir moterims.

PURE Royal FM 975 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, apelsinas, vynuogės.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, frezija, kardamonas, magnolija, šafranas, rožiniai pipirai, rožių esencija.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačiulis, tongapupės, ąžuolo samanos, kedras, persiko odelė, gintaras, muskusas, cukrus.
Kvapas: gėlių su gurmaniška nata.
Charakteris: žaismingas, gardus
FM 975 kvepalai įkvėpti Arabians Tonka aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170975
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Montale Arabians Tonka analogas FM 975 kvepalai internetu 

FM kvepalų testeriai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390975
Kaina: 00.41 €     FM 975 kvepalai įkvėpti Arabians Tonka kvepalų aromato 

2 komentarai:

  1. Anonimiškas15:50

    Kiekvienas, kuris mėgsta saldžius kvapus su prieskonių dvelksmu, turi išbandyti šį kvapą!!
    Mano nuomone, kvepalus galite nešioti kiekvieną dieną ir žiemą, ir vasarą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas17:40

    Jei mėgstate prabangius ir įmantrius kvapus, tuomet šis kvapas kaip tik jums! Na, tai labai gražus ir universalus kvapas. Aromatas kaip vėjas dykumoje – pagauna ir sukasi aplinkui! Jis sukelia emocijas (teigiamas ar neigiamas – kiekvienas turi savo) ir yra įsimenamas.

    AtsakytiPanaikinti