Gaivūs Gėlių Kvepalai su Šiprine Nata Unisex FM 976

 

Montale Pure Gold analogas FM 976 kvepalai internetu pigiau

PURE Royal 976 vyrams ir moterims. Šie prabangūs kvepalai skleidžia prabangos ir rafinuotumo jausmą, todėl jie yra tikras lobis parfumerijos pasaulyje. Kvepalų kvapas – harmoninga šiltų, pikantiškų ir medienos akordų kompozicija.
Kvepalų kvapas prasideda ryškių vaisių pliūpsniu, įskaitant abrikosus ir mandarinus, sukuriančius intriguojantį ir gaivų pradinį įspūdį. Kvapui vystantis, atskleidžiamos jausmingos rožės ir tauriojo jazmino širdies natos, kurios suteikia kompozicijai sodrumo. Galiausiai, lygus ir kerintis pačiulių ir vanilės pagrindas palieka elegantišką ir viliojantį pėdsaką.
Dėl šilto ir jaukaus charakterio FM 976 kvepalai ypač tinka rudeniui ir žiemai, apgaubdamas dėvėtoją jaukiu prabangių aromatų glėbiu. Kvepalai įkūnija rafinuotą eleganciją, kuri papildo naudotojo asmenybę, nesvarbu, ar jis dalyvauja oficialiame renginyje, ar tiesiog mėgaujasi naktiniu gyvenimu mieste.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaivius Federico Mahora 976 kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs Pure Gold kvepalų aromatą. FM gėlių kvepalai su šiprine nata moterims ir vyrams.

PURE Royal FM 976 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: abrikosas, mandarinas, apelsinas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, Neroli aliejus, apelsinmedžio žiedai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: muskusas, pačiulis, vanilė.
Kvapas: gėlių su šiprine nata.
Charakteris: gaivus, išraiškingas
FM 976 kvepalai įkvėpti Pure Gold kvepalų aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170976
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Montale Pure Gold analogas FM 976 kvepalai internetu pigiau 

FM kvepalų testeriai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390976
Kaina: 00.41 €     FM 976 kvepalai įkvėpti Pure Gold kvepalų aromato 

1 komentaras:

  1. Išraiškingas aromatas18:55

    Kvapas, kuris negali palikti abejingos suaugusios moters. Šis aromatas skirtas pabrėžti stilių ir nepriekaištingą skonį. Tai harmonijos ir ramios prabangos kvapas. Moters, kuria žavimasi, kvapas.

    AtsakytiPanaikinti