Jausmingi Gėlių Rytietiški Kvepalai Unisex FM 979

 

By Kilian Rolling in Love analogas FM 979 kvepalai internetu pigiau

PURE Royal 979 vyrams ir moterims. Skanus gėlių ir migdolų kvapas. Tiesiog tobulas aromato natų balansas. Jo kvapo profilis yra harmoningas gėlių, rytietiškų ir gurmaniškų natų mišinys, dėl kurio atsiranda svaiginantis ir skanus aromatas.
Kvapas atsiveria sodriomis migdolų, vilkdalgių ir ambreto natomis, sukuriančiomis švelnią ir kreminį įžangą. Besivystant kvapui, širdies natos atskleidžia subtilius tuberozės ir jazminų niuansus, suteikiančius viliojantį atspalvį. Pagrindinės muskuso ir vanilės natos suteikia kompozicijai šilto ir jausmingo gylio.
Šie kerintys FM 979 kvepalai puikiai tinka įvairiems sezonams ir progoms. Dėl sodrių ir jaukių akordų jis ypač tinka vėsesniam orui, pavyzdžiui, rudeniui ir žiemai. Šis aromatas puikiai tiks jaukiems vakarams prie židinio. Tačiau kvepalų jausmingumas ir elegancija taip pat gali būti puikus pasirinkimas intymiems vasaros vakarams ar ypatingoms progoms ištisus metus.
Jis sukurtas taip, kad patiktų tiek vyrams, tiek moterims. Jo universalus pobūdis leidžia kiekvienam, kuris vertina skanius ir žavius kvapus, mėgautis prabangiu kvapu. Šis aromatas patinka žmonėms, kurie siekia romantikos ir dvelkia pasitikėjimu.
Jei mėgstate saldžius ir skanius kvapus, šie kvepalai kaip tik jums.
Kas įkvėpė sukurti šiuos saldžius vanilės migdolų aromato Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs Rolling in Love kvepalų aromatą. FM gėlių kvepalai su rytietiška nata moterims ir vyrams.

PURE Royal FM 979 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: migdolai.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: tuberožė, rožė, ambrette sėklos.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, vilkdalgis, muskusas.
Kvapas: gėlių.
Charakteris: jausmingas, drąsus
FM 979 kvepalai įkvėpti Rolling in Love aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170979
Kaina: 40.33 €         Kvepalų By Kilian Rolling in Love analogas FM 979 kvepalai internetu pigiau 

FM PURE Royal kvepalų testeriai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390979
Kaina: 00.41 €     FM 979 kvepalai įkvėpti Rolling in Love kvepalų aromato 

4 komentarai:

  1. Universalus kvapas13:27

    Yra mažai kvepalų, kuriuos įsimyliu iš pirmo karto - šie FM kvepalai yra vieni iš jų. Šis aromatas yra unikalus, seksualus ir svaiginantis. Jei jums patinka migdolų natos, šis aromatas kaip tik jums. Man patinka šis kvapas, nes jis puikiai dera su mano oda. Labai universalus, gali būti naudojamas bet kuriuo metų laiku, bet kokiai progai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Saldus ir ilgai išliekantis10:32

    Pirmą kartą kvepalus išbandžiau praėjusį mėnesį. Aš įsimylėjau šiuos kvepalus. Jis saldus ir muskusinis. Kvapas saldus, bet ne per saldus, kad kvepėtų liguistai, tai maloni saldumo užuomina ir man tai patinka! Kaip tik tai, ko ieškojau, gražiai sukurtas kvapas. Tai būtina kiekvienai moteriai, kuri mėgsta saldžius, labai elegantiškus ir pakylėtus kvapus. Tikrai rekomenduoju.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas17:23

    Kvapo vystymasis iš tikrųjų panašus į labai lėtą, švelniai slenkantį slydimą, pavyzdžiui, elegantišką čiuožimą ant veidrodžio lygumo ežero arba lėtą, atsargų bangų riedėjimą siaura smėlio juosta. Šiems kvepalams reikia kantrybės – tiek, kiek reikia, kad galėtumėte mėgautis švelnia, ilgai išliekančia, pamažu žydinčia meile.

    AtsakytiPanaikinti
  4. kvepalų šedevras15:20

    Manau, kad šis kvapas yra kvepalų šedevras. Viskas jame taip tobula, kad nėra prie ko prikibti. Saldieji migdolai, kai kurios gėlės – idilė. Ypač gražiai skamba žiemą. Tačiau vasaros vakarą prie jūros taip pat gražiai atsivėrė. Man prižiūrėtos moters aromatas, stilingas, įvaizdžio išbaigtumas. Sukuria jaukumą ir šiltą palaimą. Rekomenduoju susipažinti ir jei tiks, tai bus švelnus draugas.

    AtsakytiPanaikinti