Gėlėmis ir Citrusais Kvepiantys FM Kvepalai Moterims FM 491

 

Shiseido Rising Sun analogas FM 491 kvepalai moterims

Gėlų aromato FM kvepalai moterims PURE 491. Kvepalai yra citrusiniai ir kreminiai tuo pačiu metu. Kvepia kašmyru ir sūriu vandeniu.
Aromatas įkūnija spinduliuojančio saulėtekio gaivą, sukeldamas lengvumo ir optimizmo pojūčius. Kvapas atsiveria gyvomis citrusinių vaisių natomis, subtiliai subalansuotomis gėlių akordais ir prieskonių užuomina. Kvapui nusistovėjus, atsiranda jausmingas muskuso ir kašmyro pagrindas, sukuriantis užburiantį ir ilgai išliekantį kvapą.
Šie išskirtiniai FM 491 kvepalai puikiai tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai jų gaivus ir pakylėjantis aromatas dera su žydinčia gamta. Tai nėra tipiškas vasaros kvapas, bet labai malonus šiltam vasaros orui. Kvepalai suteikia pojūtį, apie nerūpestingą poilsį paplūdimyje. Dėl gaivinančio kvapo jis tinkamas dėvėti tiek dieną, tiek vakare, suteikiant nerūpestingos laisvės.
Kvepalai skirti šiuolaikiškai, pasitikinčiai moteriai, kuri aistringai priima gyvenimą ir spinduliuoja vidine energija. Kvapas gali būti dėvimas kiekvieną dieną arba ypatingomis progomis, suteikiant bet kokiai aprangai lengvumo.
Kas įkvėpė sukurti šiuos vasara kvepenčius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs į Rising Sun kvepalų aromatą. Tai gėlių kvapo kvepalai moterims su citrusine nata.

PURE FM 491 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: kvapieji kanangai (ylangylang), citrina, jūros brizas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, rožė, apelsinmedžio žiedai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: slyva, kašmeranas, muskusas.
Kvapas: gėlių kvepalai su citrusine nata.
Charakteris: mielas, nerūpestingas
FM 491 kvepalai įkvėpti Rising Sun aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100491
Kaina: 23.43 €        Shiseido Rising Sun analogas FM 491 kvepalai moterims

FM Kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390491
Kaina: 00.41 €        FM 491 kvepalai įkvėpti Rising Sun kvepalu aromato

1 komentaras:

  1. paplūdimyje13:28

    Vasarą, esant +25 temperatūrai, šis aromatas atsivėrė nuostabiai! Tuo pačiu metu visos natos susimaišo į tokią darnią puokštę, kad negalite kažko išskirti atskirai. Dabar šį kvapą suvokiu taip: kreminės gėlės ir šiek tiek gaivinančių citrusų.
    Įsivaizduoju save paplūdimyje: ryški saulė, vėjelis, išsitepu beveik bekvapiu kūno losjonu ir einu pasivaikščioti.

    AtsakytiPanaikinti