Elegantiški Medienos Kvepalai su Citrusine Nata Vyrams FM 497

 

K by Dolce & Gabbana analogas FM 497 kvepalai dovana

PURE 497 kvepalai vyramsŠie FM kvepalai kvepia labai vyriškai ir seksualiai ir išlieka gana ilgai. Tai gana paprastas, bet vis tiek elegantiškas kvapas.
Kvapas atsiveria gaivinančiomis citrusinių vaisių, tokių kaip greipfrutas ir citrina, natomis, kurios suteikia jam šviežią ir energingą pradžią. Šias gyvas natas papildo širdį glostantys kadagio uogų, čili ir pelargonijų mišiniai, suteikiantys kvapui vyriškumo ir gilumo. Kvapui nusistovėjus, jis atskleidžia jausmingą pačiulių ir žemiškų vetiverijų pagrindą, sukurdamas šiltą ir žavingą pėdsaką.
Dėl savo gaivių ir pakylėjančių natų FM 497 kvepalai ypač tinka pavasariui ir vasarai, suteikiant jūsų dienai gyvybingumo. Nesvarbu, ar vykstate į biurą, ar vykstate į atsitiktinę išvyką, ar mėgaujatės romantišku vakaru, šis aromatas bus puikus kompanionas.
Jis įkūnija tikro džentelmeno, charizmatiškos ir magnetiškos asmenybės, savybes. Šis kvapas skirtas tiems, kurie yra pasitikintys savimi, stilingi ir gyvena aistros bei ambicijų kupiną gyvenimą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos elegantiškus, vyriškus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai vyrams savo kvapu panašūs į K by DG kvepalų aromatą. FM medienos kvepalai su citrusine nata.

PURE FM 497 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: greipfrutas, mandarinas, citrina, pipirai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kadagys, kedras, čili, snaputis
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačiulis, vetiveris, samanos, medžio ir gintaro natos
Kvapas: medžio aromato kvepalai su vaisių nata.
Charakteris: pozityvus, elegantiškas.
FM 497 kvepalai įkvėpti K aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100497
Kaina: 23.43 €        Kvepalų Dolce & Gabbana K analogas FM 497 kvepalai dovanau vyrui, tėčiui, draugui

FM Kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390497
Kaina: 00.41 €        FM 497 kvepalai įkvėpti K kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Anonimiškas19:16

    Kvapas puikiai atsiskleidžia vėsoje, todėl šiuos kvepalus paliksiu iki rudens.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas18:49

    Natos skamba puikiai, ypač greipfrutų, kadagių ir kedrų. Labai nustebau, kaip kvepia šie kvepalai, niekas kitas mano kolekcijoje tikrai nekvepia taip, kaip šie kvepalai. Jei ieškote švarių, citrinų, sultingų kasdienių vasaros kvepalų, tuomet šį kvapą tikrai verta patikrinti.

    AtsakytiPanaikinti