Rytietiški Vaisiniai FM Kvepalai Moterims FM 492

 

Perfect Marc Jacobs analogas FM 492 kvepalai moterims

PURE 492 - pigūs, geri rytietiški kvepalai. Šie FM kvepalai yra gražūs, lengvi, šilti ir pudriniai.
Kvepalai išsiskiria harmoningu gėlių ir vaisių natų mišiniu, sukurdamas žavų kvapą, kuris tvyro ore. Dėl nenugalimo sultingų rabarbarų, narcizų, migdolų ir pieno derinio kvepalai palieka lengvo saldumo pėdsaką.
Šis išskirtinis kvapas puikiai tinka visais metų laikais, tačiau ypač kvepia pavasario ir vasaros mėnesiais. Jo lengvas ir pudrinis pobūdis puikiai papildo žydinčias gėles ir saulėtas dienas, pridedant džiaugsmo bet kokiai progai. Nesvarbu, ar tai ramus pasivaikščiojimas parke, ar susibūrimas lauke, FM 492 kvepalai be vargo pagerina atmosferą ir pakelia nuotaiką.
Jauskitės taip, lyg sklandytumėte ore su lengvu ir saldžiu aromatu. Tai solidus pasirinkimas, jei mėgstate lengvus rytietiškus kvapus.
Tai kvepalai šiuolaikinei moteriai, kuri suvokia gyvenimo netobulumus ir švenčia savo unikalią kelionę.
Rinkitės švelnių pastelinių spalvų aprangą arba ryškiai baltus drabužius, kad jie atitiktų lengvą ir moterišką kvepalų charakterį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos lengvus rytietiškus Federico Mahora kvepalus? Šių FM kvepalų aromatas panašus į MJ Perfect kvepalų kvapą. Pudriniai rytietiški kvepalai moterims su vaisių nata

PURE FM 492 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: rabarbaras, narcizas
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: migdolai, pienas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kašmyras, kedras
Kvapas: rytietiškai kvepalai su vaisių nata
Charakteris: lengvas, pudrinis
FM 492 kvepalai įkvėpti Perfect aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100492
Kaina: 23.43 €        Marc Jacobs Perfect analogas FM 492 kvepalai moterims

FM Kvepalų mėginėliai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390492
Kaina: 00.41 €        FM 492 kvepalai įkvėpti Perfect kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Puikūs kvepalai13:00

    Aš įsimylėjau šį kvapą. Šiuos kvepalus nusipirkau kitą dieną po jų atsiradimo prekyboje. Man labai patinka šis kvapas. Šis kvapas leidžia man jaustis nuostabiai ir gražiai. Kvepalai gan gerai išsilaiko ant manęs ir ant mano drabužių, todėl man tai didelis malonumas. Kvapas išlieka visą dieną, bet nėra per stiprus. Tai geriausi FM kvepalai, kuriuos kada nors turėjau.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas15:23

    Puikus, gaivus, lengvas, visai nesaldus pavasario/vasaros kvepalų kvapas. išpuoselėtos jaunos moters kvapas ir kažkas šviesaus, teigiamo, linksmo, net keisto.

    AtsakytiPanaikinti