Fougere Kvepalai su Šiprine Nata Unisex FM 973

 

Franck Boclet Cocaine analogas FM 973 kvepalai internetu pigiau

PURE Royal 973 kvepalai vyrams ir moterims. Tikrai neįprasti, dominuojantys ir nepakartojamai gražūs kvepalai. Kvapas yra sudėtingas ir svaiginantis mišinys, suteikiantis sodrų ir priklausomybę sukeliantį aromatą.
Kvepalai atsiveria energizuojančių citrusinių vaisių ir raudonųjų uogų natų pliūpsniu, susipynusiu su aštrių akordų šiluma. Nusistovėjęs aromatas atskleidžia viliojančias širdies natas, kuriose gėlių niuansai harmoningai susilieja su dūminiais ir medienos elementais. Kvapo pabaiga išsiskiria viliojančiu vanilės ir pačiulio mišiniu, palikdamas jausmingumo ir paslapties pėdsaką.
Šis aromatas yra universalus ir juo galima mėgautis ištisus metus, tačiau jo žavesys ypač tinka vėsesniems mėnesiams. Jaukūs ir žoliniai kvepalai yra idealus pasirinkimas rudeniui ir žiemai, sustiprinant bendrą šių metų laikų atmosferą.
FM 973 kvepalai skirti tiek vyrams, tiek moterims, kurie pripažįsta savo individualumą ir pasižymi drąsia bei pasitikinčia asmenybe. Jis skirtas tiems, kurie vertina netradicinius kvapus. Šis aromatas pritraukia tuos, kurie išdrįsta mesti iššūkį visuomenės normoms ir eiti savo keliu.
Kas įkvėpė sukurti šiuos žolelių aromato Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs FB Cocaine kvepalų aromatą. Fougere FM kvepalai su šiprine nata vyrams ir moterims.

PURE Royal FM 973 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: karamėlė, tabakas, raudonosios uogos, apelsinas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: tuberožė, lelija, orchidėja.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, pačiulis.
Kvapas: fougere su šiprine nata.
Charakteris: žolelių, apibrėžtas
FM 973 kvepalai įkvėpti Cocaine aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170973
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Franck Boclet Cocaine analogas FM 973 kvepalai internetu pigiau 

FM kvepalų testeriai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390973
Kaina: 00.41 €     FM 973 kvepalai įkvėpti Cocaine kvepalų aromato 

1 komentaras:

  1. ewanzate19:47

    Labai ryškus kvapas, bet tikrai ne visiems. Tai provokuojantis aromatas, skirtas drąsiems, norintiems išsiskirti iš minios, pamiršti visas taisykles ir nuostatas. Perkant, žinoma, geriau išbandyti, nes šis kvapas arba patinka iki beprotybės, arba sukelia migreną.

    AtsakytiPanaikinti