Egzotiški Rytietiški Vaisiniai Kvepalai Unisex FM 972

 

Tiziana Terenzi Kirke kvepalai analogas FM 972

PURE Royal 972 vyrams ir moterims. Kad ir koks būtų saldus, jis vis tiek jaučiamas kaip subrendusių vaisių kvapas. Vaisių natos kvepia tikrais, sultingais, sunokusiais vaisiais.
Kvepalai kvepia gaivinančiais vaisių akordais, subtiliai subalansuotais su aštraus cinamono šiluma ir saldžios vanilės dvelksmu. Kvapui tobulėjant, jis atskleidžia žavią gėlių natų širdį, įskaitant elegantišką leliją ir aksominį jazminą, kurie suteikia moteriškumo ir rafinuotumo. Bazinės natos susideda iš sodrių ir žemiškų pačiulių, kurias papildo kedras ir muskuso natos, sukuriančios jausmingą ir egzotišką pėdsaką. Šie kvepalai leis jums pajusti, kad vasarą esate atogrąžų saloje.
Šis egzotiškas aromatas tinkamas dėvėti tiek dieną, tiek vakare, todėl yra universalus bet kokiai progai. Šiltesniais pavasario ir vasaros mėnesiais kvepalų gaivinančios vaisių natos suteikia puikų energijos pliūpsnį, o šilti ir jaukūs atspalviai daro jį vienodai patraukliu vėsesniais rudens ir žiemos mėnesiais. Stiprūs ir malonūs unisex FM 972 kvepalai, pasižymintys puikiu šleifu ir ilgaamžiškumu.
Šie kvepalai skirti asmenims, vertinantiems eleganciją, prabangą ir paslaptingumo dvelksmą. Jis patinka tiek vyrams, tiek moterims, turintiems rafinuotą kvapų skonį ir ieškantiems išskirtinio bei egzotiško kvapo.
Kvepalai papildo įvairius stilius. Kvapo universalumas leidžia patobulinti bet kokią aprangą ir padaryti įsimintiną įspūdį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos egzotiškus Federico Mahora 972 kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs į Terenz Kirke kvepalų aromatą. FM rytietiški kvepalai su vaisių nata.

PURE Royal 972 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: pasifloros vaisius (marakuja), ananasas, juodieji serbentai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: persiko žiedai, pakalnutė, bijūnas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, plūduriuojantis gintaras, kedras, pačiulis, muskusas
Kvapas: rytietiškas su vaisių nata.
Charakteris: egzotiškas, pritraukiantis.
FM 972 kvepalai įkvėpti Kirke aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170972
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Tiziana Terenzi Kirke analogas FM 972 kvepalai

FM kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390972
Kaina: 00.41 €      FM 972 kvepalai įkvėpti Kirke kvepalų aromato 

2 komentarai:

  1. Saldūs vaisiai20:09

    Man tai saldus vaisių kvapas. Apskritai, labai saldus, ryškus tropinis gaivus kokteilis. Vaisių aromatas persekiojo mane iki pat vakaro. Puikus patvarumas, jaučiami tik vaisiai ir muskusas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šie kvepalai yra mano nuolatinis palydovas šiltomis vasaros dienomis. Apie šį šedevrą galiu pasakyti tik teigiamus dalykus. Man tai atneša daug komplimentų, o ypač muskusas, kuris vis labiau atsiranda gilumoje, kuri man labai patinka. Dabar turiu nusipirkusi visą kvepalų buteliuką ir tai yra puikus vaisių vasaros aromatas vyrams ir moterims. Jei jums patinka vaisiniai kvepalai, šie yra tobuli!

    AtsakytiPanaikinti