Patrauklūs Citrusiniai Rytietiški Kvepalai Vyrams FM 840

 

Tom Ford for Men analogas FM 840 kvepalai internetu

FM 840 kvepalai vyrams. Kvepalai yra patrauklūs, skleidžiantys medienos, aštrų ir saldų aromatą. Šis prabangus kvapas yra turtingos ir sudėtingos sudėties. Kvepalų kvapas yra harmoningas medienos, prieskonių ir citrusinių natų mišinys.
Kvapas prasideda ryškiu šviežių citrusinių vaisių, įskaitant citriną, bergamotę ir mandariną, pliūpsniu, kuris suteikia ryškaus ir gaivinančio prisilietimo. Kai kvapas vystosi, atsiranda aštrių prieskonių, tokių kaip imbieras ir juodieji pipirai, kurie suteikia gilumo ir jausmingumo. Kvapo širdyje yra natos, tokios kaip žibuoklės lapai, tabako lapai ir apelsinų žiedai, suteikiantys elegancijos. Bazinės odos, kedro ir pačiulių natos suteikia tvirtą pagrindą, sukuriant ilgalaikį ir patrauklų pėdsaką.
Šis aromatas yra universalus ir tinkamas įvairioms progoms ištisus metus. Dėl gaivių citrusinių vaisių natų jis ypač tinka pavasariui ir vasarai, nes papildo šiltą ir šviesų orą. Tačiau aštrūs ir medienos atspalviai taip pat tinka vėsesniems sezonams, pavyzdžiui, rudeniui ir žiemai, suteikiant jaukų ir prabangų aromatą. Aromatas sustiprina bendrą gerai prižiūrimo ir madingo vyro įvaizdį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos patrauklius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs į Ford for Men kvepalų aromatą. Citrusiniai FM kvepalai vyrams su rytietiška nata.

PURE Royal FM 840 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: imbieras, mandarinas, citrina, bazilikas, bergamotė, našlaičių lapai
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: apelsinmedžio žiedai, pipirai, tabako lapas, greipfruto žiedas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: gintaras, pačiulis, ąžuolo samanos, vetiveris, santalas, oda
Kvapas: citrusų su rytietiška nata.
Charakteris: patrauklus, šviesus, sudėtinis
FM 840 kvepalai įkvėpti Ford for Men aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170840
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Tom Ford for Men analogas FM 840 kvepalai internetu

FM Kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390840
Kaina: 00.41 €        FM 840 kvepalai įkvėpti Ford for Men kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Kvapas klasikinis, subtilus, tačiau vyriškas. Šiuos kvepalus galite įsigyti aklai, tinka prie bet kokio stiliaus aprangos, nesenstanti vyriško įvaizdžio klasika. Pavasarį, vasarą, rudenį jais galima pamaloninti save ir apie nieką negalvoti.

    AtsakytiPanaikinti