Medienos Kvepalai su Rytietiška Nata Unisex FM 932

 

Eisenberg J'ose analogas FM 932 kvepalai gera dovana internetu

Medienos kvepalai PURE Royal 932 vyrams ir moterims. Šie kvepalai tokie keisti, bet tuo pat metu mieli. Šis išskirtinis kvapas sujungia gėlių ir medienos natas, sukurdamas harmoningą derinį, kuris patinka tiek vyrams, tiek moterims.
Viršutinėse kvepalų natose vyrauja gaivūs ir gyvybingi akordai, tokie kaip mėtų ir mandarinų, kurie suteikia energijos ir žvalumo. Kvapui nusistovėjus, jazminų ir levandų širdies natos užima svarbiausią vietą, pridedant grakštumo. Galiausiai bazinės sandalmedžio ir muskuso natos suteikia šiltą ir jausmingą pėdsaką, paliekant ilgalaikį įspūdį.
Šie FM 932 kvepalai yra universalūs ir gali būti dėvimi ištisus metus, nes kvepalai puikiai prisitaikantys prie skirtingų sezonų. Dėl gėlių ir vaisių natų jis ypač tinka pavasariui ir vasarai, sukeldamas gaivumo ir gyvybingumo pojūtį. Tačiau šilti ir sumedėję atspalviai taip pat yra puikus pasirinkimas rudeniui ir žiemai, suteikiant gylio ir sodrumo šaltesnėms dienoms.
Šis kvapas papildo tiek oficialias, tiek laisvalaikio progas, patobulindamas bet kokią aprangą ir palikdamas ilgalaikį įspūdį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos kerinčius Federico Mahora 932 kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs Eisenber J'ose kvepalų aromatą. Medienos kvepalai su rytietiška nata.

PURE Royal FM 932 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: vanilė, kumarinas, gintaro medis, muskusas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kietis, mėta, šviesi mediena.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kardamonas, levanda, šviežios gėlės.
Kvapas: medienos.
Charakteris: atpalaiduojantis, kerintis
FM 932 kvepalai įkvėpti J'ose aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170932
Kaina: 40.33 €       Kvepalų Eisenberg J'ose analogas FM 932 kvepalai gera dovana internetu 

FM kvepalų mėginukai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390932
Kaina: 00.41 €       FM 932 kvepalai įkvėpti J'ose kvepalų aromato 

3 komentarai:

  1. Anonimiškas18:45

    Kvepia nuostabiai ir verti kiekvieno išleisto cento. Manu, tai bus ilgam mano mėgstamiausias kvapas. Pristatymas puikus, net šiuo įtemptu metu pristatė, per kelias dienas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vredi15:40

    Man tai labai šiltas, jaukus, apgaubiantis kvapas. Jis keičiasi iš vėsaus į šiltą. Tai tarsi mylimo vyro rūpestis, kuris apklos antklode, paglostys galvą, įpils kavos ir atneš saldumynų. Tai tarsi vėjelis neša kvapą pro namo langą, kuriame ką tik išvirė kava, o ant palangės – žydinti citrina ir levandų puodas. Gražiausiai skamba drėgnu oru, tada šleifas kilometro ilgio.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Labai malonus, švelnus, atpalaiduojantis, švarus, unisex kvapas, šiek tiek pudrinis. Man ir mano draugei tai labai patinka. Nors kvapas yra gana švelnus, mano draugė kvepalą apibūdina kaip vyrišką. Bet kai užuodžiu kvapą, galvoju apie moterį. Puikiai dera prie mūsų laikmečio, kuriame lyčių vaidmenys vis labiau išsisprendžia savaime.

    AtsakytiPanaikinti