Viliojantys Gėlių Kvepalai su Vaisine Nata Unisex FM 929

 

Jo Malone Peony & Blush analogas FM 929 kvepalai internetu pigiau

Gėlių vaisių kvapo kvepalai PURE Royal 929 vyrams ir moterims. Kvepalai yra puikūs, sujungiantys subtilų bijūno aromatą su odos šiluma ir jausmingumu.
Kvapas atsiveria gaivių, sultingų raudonų obuolių natų pliūpsniu, kuris pamažu pereina į grakščius gėlių ir bijūnų žiedlapių tonus. Kvapui progresuojant, subtilus odos prisilietimas suteikia kompozicijai švelnumo ir viliojančio gylio.
Šis kerintis aromatas puikiai tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai oras prisipildo žydinčių gėlių džiaugsmo ir grožio. FM 929 kvepalai ypač tinkami dėvėti dieną, nesvarbu, ar dalyvaujate vakarėlyje, vaikštote po parką, ar mėgaujatės neskubiais priešpiečiais ar pietumis su draugais. Dėl lengvo ir šilto kvepalų pobūdžio jie yra universalus pasirinkimas bet kokiai progai.
Šie kvepalai patinka tiek vyrams, tiek moterims, kurie vertina šiltus ir viliojančius kvapus. Tai atspindi romantiško ir pasitikinčio žmogaus esmę, kuri apima gamtos grožį ir trokšta aromato, kuris papildytų jų asmenybę. Šis aromatas skirtas tiems, kurie vertina subtilų gėlių ir vaisių natų balansą ir mėgaujasi savo kvepalų šiluma bei jausmingumu.
Kas įkvėpė sukurti šiuos šiltus, viliojančius Federico Mahora 929 kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs JM Peony & Blush kvepalų aromatą. Gėlių kvepalai su vaisine nata.

PURE Royal FM 929 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bijūnas, obuolys, vaisinės natos, citrusinių vaisių natos.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: Damasko rožė, prieskoniniai gvazdikai, jazminas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: baltasis muskusas, gintaras, samanos, oda.
Kvapas: gėlių su vaisine nata.
Charakteris: šiltas, džiaugsmingas, viliojantis
FM 929 kvepalai įkvėpti Peony & Blush aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170929
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Jo Malone Peony & Blush analogas FM 929 kvepalai internetu pigiau 

FM kvepalų testeriai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390929
Kaina: 00.41 €     FM 929 kvepalai įkvėpti Peony & Blush kvepalų aromato 

2 komentarai:

  1. Anonimiškas16:59

    Kvapas man atrodė lengvas, erdvus, gaivus, pavasariškas. Kažkodėl atrodė, kad balandžio pradžioje jis kvepės puikiai. Bet jis pasirodė tankus, šiltas, ne toks lengvas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Man patinka šie kvepalai ir nusipirkau juos pauosčiusi mėginuką. Man labai patiko skanus obuolių kvapas kartu su gėlių užuominomis. Tai suteikė man pasitikėjimo dėl nuostabaus aromato. Tai unikalus kvapas ir kadangi aš nemėgstu kvepėti kaip visi kiti, vertinu unikalius kvapus. Tai labai lengvas kvapas, tačiau jis išlieka visą dieną.

    AtsakytiPanaikinti