Saldūs Rytietiški Gurmaniški Kvepalai Unisex FM 930

 

Jo Malone Velvet Rose Oud analogas FM 930 kvepalai dovana internetu

Rytietiški saldūs kvepalai PURE Royal 930 vyrams ir moterims. Tai saldus ir pikantiškas kvapas, suteikiantis pasitikėjimo savimi ir jėgų. Kvapas sujungia rožių žiedlapių gausumą su ūdo sodrumu, sukurdamas prabangų ir gundantį aromatą.
Kvapas prasideda aksominės rožės pliūpsniu, subtiliai subalansuotas su gvazdikėlių ir saldžių natų užuominomis. Kvapas vystosi į šiltą ir dūminį oud, gintaro ir jausmingo muskuso dvelksmo mišinį.
Šie karčiai saldūs FM 930 kvepalai tinka tiek moterims, tiek vyrams, kurie vertina gilų, saldų ir kartoką aromatą. Jis puikiai tinka vakaro progoms ir ypatingiems renginiams, sužadindamas elegancijos ir žavesio jausmą. Jo ilgalaikis ir išskirtinis kvapas užtikrina, kad paliksite ilgalaikį įspūdį, kad ir kur eitumėte.
Kai reikia derinti šį aromatą su apranga, rinkitės įmantrius ir elegantiškus rūbų ansamblius. Moterims kvepalų žavesį puikiai papildytų maža suknelė ar aptakus kelnių kostiumėlis. Vyrai gali sustiprinti aromatą dėvėdami specialiai pritaikytą kostiumą arba stilingą švarką prie kelnių.
Kas įkvėpė sukurti šiuos karčiai saldžius Federico Mahora 930 kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs į JM Velvet Rose & Oud kvepalų aromatą. Rytietiški kvepalai su gurmaniška nata.

PURE Royal FM 930 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: ūdas, saldžios natos, medus
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: Damasko rožė, gvazdikas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: samanos, gintaras, pačiulis
Kvapas: rytietiškas su gėlių nata.
Charakteris: gundantis, karčiai saldus.
FM 930 kvepalai įkvėpti Velvet Rose & Oud aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170930
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Jo Malone Velvet Rose Oud analogas FM 930 kvepalai dovana internetu

FM kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390930
Kaina: 00.41 €      FM 930 kvepalai įkvėpti Velvet Rose & Oud kvepalų aromato 

1 komentaras:

  1. apgaubiantis kvapas16:51

    Neįtikėtinai kilnus, sodrus kvapas. Pažintį su oud kvapais patariu pradėti būtent nuo šių kvepalų. Oud yra čia – kaip šios nuostabios rožės fonas ir priedas. Jis neišsiskiria, nešokiruoja kaip daugelyje oud kvapų. Pirkau rudenį, labai šildantis, pikantiškas, toks jaukus ir apgaubiantis kvapas, tad nupirkau buteliuką ir mamai.

    AtsakytiPanaikinti