Gaivinantys Citrusų Gėlių Kvapo Kvepalai Unisex PURE Royal 914

 

Jo Malone Wood Sage & Sea Salt analogas FM 914 kvepalai internetu
FM 914 kvepalai vyrams ir moterims. Kvapas yra saldus ir gaivus, kaip jūros purslai, sklindantys iš vandens šaltą vėjuotą dieną. Unikalus sumedėjusio šalavijo ir gaivinančios jūros druskos derinys sukuria nuostabią aromatinę patirtį.
Kvepalų kvapas primena gaivų, pajūrio vėjelį saulėtą dieną. Kvapas atsiveria gaiviomis jūros druskos natomis, kurias subtiliai papildo žemiškas šalavijų aromatas. Kvapui nusistovėjus, išryškėja medienos atspalviai, suteikiantys kompozicijai gylio ir šilumos.
Šie gaivinantys FM 914 kvepalai ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai oras alsuoja laisvės ir nuotykių jausmu. Lengvi ir erdvūs kvepalai puikiai papildo šviesias ir saulėtas dienas, palikdami įspūdį, kad esate prie vandenyno kranto.
Kvepalai patiks tiek vyrams, tiek moterims, vertinantiems kvapą, įkūnijantį gamtos ir jūros harmoniją. Jis skirtas žmonėms, mėgstantiems laisvą gyvenimo būdą, ieškantiems kvapo, kuris be pastangų papildytų jų asmenybę.
Kas įkvėpė sukurti šiuos dvelkiančius gaiva Federico Mahora kvepalus? FM 914 kvepalai savo kvapu panašūs į Wood Sage & Sea Salt kvepalų kvapą. Citrusiniai kvepalai moterims ir vyrams su gėlių nata.

PURE Royal FM 914 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, žalumos natos, sūrios natos.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: šalavijas, vaisinės natos, gėlių natos.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: medžio natos, gintaras, muskusas.
Kvapas: citrusinis su gėlių nata.
Charakteris: gaivinantis, putojantis, saldus
FM 914 kvepalai įkvėpti Wood Sage & Sea Salt aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170914
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Jo Malone Wood Sage & Sea Salt analogas FM 914 kvepalai internetu

FM kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390914
Kaina: 00.41 €     FM 914 kvepalai įkvėpti Wood Sage & Sea Salt kvepalų aromato

4 komentarai:

  1. Vienas iš mano mėgstamiausių kvapų. Man labai patinka šis kvapas, toks gaivus ir svaiginantis. Kvepia ūkanotą dieną pasivaikščiojimu prie jūros. Manau jie tikrai yra unisex kvepalai. Jei esate labiau vyriškų, tačiau lengvų kvapų mėgėjas/a, labai rekomenduočiau. Greita ir puikus pristatymas.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas15:52

    Kvepalai švieži, lengvi, švarūs, malonūs ir unisex. Leidžia pasijusti lyg SPA centre. Kvepia jūros pulsu ir smėlingu, vėjuotu paplūdimiu. Aš naudoju jį kasdien ir pasimatymui. Kvapas man trunka apie 4 valandas. Norėčiau, kad aromatas išliktų šiek tiek ilgiau, tačiau labai skanus, kol kvepia. Gera parduotuvė.

    AtsakytiPanaikinti
  3. saldus ir sūrus16:10

    Kvapas saldus ir sūrus, kaip sūdyta karamelė. Sūrumas ir saldumas yra tuo pačiu metu. Man patinka toks dviprasmiškumas. Šis kvapas puikiai tinka drėgnai odai po dušo. Puikiai tinka vasarą. Lengvas, malonus unisex karštyje.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tikrai klasika21:48

    Man patinka medienos, šalavijų ir jūros druskos kvapai. Maloniai kvepia ir priminė šiltą dieną paplūdimyje. Tai nesenstantis gaivus, tačiau šiltas kvapas, kurį gali dėvėti bet kuri išranki moteris ar vyras. Puikus pavasario, vasaros ir rudens kvapas. Išbandykite, norėsite įsisupti į prabangą ir puikius FM World kvapus.

    AtsakytiPanaikinti