Fougere Kvepalai su Žaliąja Nata Unisex FM 928

 

Jo Malone Blackberry & Bay analogas FM 928 kvepalai internetu

Fougere kvepalai PURE Royal 928 vyrams ir moterims. Kvepalai yra stulbinantys, sujungiantys sodrias gervuogių natas su lauro lapų esencija. Šis unikalus mišinys sukuria kvapą, kuris yra ir lapų, ir stulbinantis gervuogių krūmo kvapas.
Kvapas atsiveria sultingu prinokusių gervuogių kvapu, kuris iš karto patraukia. Kvapui besivystant išryškėja žolelių ir aromatingi lapų atspalviai, kurie kompozicijai suteikia žalios gaivos. Šių kontrastingų elementų derinys sukuria harmoningą ir stulbinantį aromatą, kuris tikrai žavi.
FM 928 kvepalai ypač tinka rudens sezonui, nes vaisinės ir šiek tiek aitros natos papildo gaivų orą ir krentančius lapus. Jis sukelia jaukios šilumos pojūtį, todėl yra puikus pasirinkimas vėsiems vakarams ar dienoms.
Šis aromatas patinka tiek vyrams, tiek moterims, kurie vertina gerai subalansuotą ir unikalų kvapą. Jis skirtas tiems, kurie mėgsta nuotykius ir vertina rudens gamtos grožį. Tai puikiai tinka asmenims, norintiems išsiskirti iš minios kvapu, kuris yra ir stulbinantis, ir netradicinis.
Kai reikia derinti aprangą su šiais kvepalais, jie yra universalūs ir gali papildyti įvairius stilius. Dėl universalumo jį galima nešioti su įvairiais drabužiais, todėl tinka bet kokiai progai.
Kas įkvėpė sukurti šiuos šiltus stulbinančius Federico Mahora 928 kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs JM Blackberry & Bay kvepalų aromatą. Fougere kvepalai su žaliąja nata.

PURE Royal FM 928 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: gervuogė, juodieji serbentai, persikas, citrina, žalumos natos.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: ciklamenas, baltosios gėlės, saldžios natos.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: santalas, gintaras, samanos.
Kvapas: fougere su žaliąja nata.
Charakteris: stulbinantis gervuogių krūmo kvapu
FM 928 kvepalai įkvėpti Blackberry & Bay aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170928
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Jo Malone Blackberry & Bay analogas FM 928 kvepalai internetu 

FM kvepalų testeriai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390928
Kaina: 00.41 €     FM 928 kvepalai įkvėpti Blackberry & Bay kvepalų aromato 

1 komentaras:

  1. gaiva17:22

    Vaikystės aromatas, įkvėpiau ir prisiminimai nukėlė į vaikystę pas močiutę kaime. Rytinis juodųjų serbentų aromatas, kai nuo lapų dar neišgaravusi rasa, ir subtili lauro nata puikiai persipynė. Man patinka nešioti lietingomis vasaros dienomis. Mano pirmoji meilė kvepalams. Vasariškas lengvas gaivus kvapas, kuris neuždusins karštyje.

    AtsakytiPanaikinti