Stiprūs Rytietiški Šipriniai Kvepalai Unisex FM 926

 

Tom Ford Tuscan Leather analogas FM 926 kvepalai internetu

Rytietiški šipriniai kvepalai PURE Royal 926 vyrams ir moterims. Šis kvapas yra labai stiprus ir odos aromato. Tai kvapas, kuris patinka tiek vyrams, tiek moterims, vertinantiems brandžius ir išskirtinius aromatus.
Šių kvepalų kvapas sodrus ir intensyvus, žadinantis prabangių odos dirbtuvių įvaizdžius. Jį atidaro stiprus šafrano, aviečių ir čiobrelių derinys, sukuriantis šiltą ir pikantišką įžangą. Kvapui vystantis, jazminų ir smilkalų širdies natos suteikia elegancijos, o odinis akordas užima pagrindinę vietą, apgaubiantis pojūčius savo jausmingu ir odiniu aromatu. Bazinės vanilės, gintaro ir medienos natos suteikia sklandų ir brandų užbaigimą.
Šie FM 926 kvepalai ypač tinka vėsesniems mėnesiams ir vakarams dėl savo gilaus ir brandaus charakterio. Odos šiluma ir sodrumas paverčia kvepalus puikiu pasirinkimu rudeniui ir žiemai, suteikiant jūsų ansambliui papildomos prabangos. Jo ilgaamžiškumas ir šleifas užtikrina, kad kvapas išliks visą dieną ar naktį, palikdamas ilgalaikį įspūdį.
Kvapas skirtas asmenims, kurie trykšta pasitikėjimu ir pasižymi išskirtiniu skoniu. Aromatas skirtas tiems, kurie vertina stiprų ir brandų aromatą, kuris išsiskiria iš minios. Nesvarbu, ar esate vyras, ar moteris, šis kvapas sukurtas taip, kad išryškintų ir sustiprintų jūsų asmeninį stilių. Kvepalų universalumas leidžia be vargo paryškinti bet kokią aprangą ir sustiprinti jūsų bendrą išvaizdą.
Kas įkvėpė sukurti odos aromato Federico Mahora 926 kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs į Tuscan Leather kvepalų aromatą. Rytietiški kvepalai su šiprine nata.

PURE Royal FM 926 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: šafranas, čiobreliai, avietė
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, smilkalai, santalas, vanilė
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: medžio natos, gintaras, oda, samanos

Kvapas: rytietiškas su šiprine nata.
Charakteris: brandus, apibrėžtas.
FM 926 kvepalai įkvėpti Tuscan Leather aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170926
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Tom Ford Tuscan Leather analogas FM 926 kvepalai internetu

FM kvepalų mėginukai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390926
Kaina: 00.41 €     FM 926 kvepalai įkvėpti Tuscan Leather kvepalų aromato 

2 komentarai:

  1. Anonimiškas18:33

    Nuostabus odos kvapas. Vienas iš mano mėgstamiausių odos kvapų. Vieninteliai kvepalai, kuriuos išpurškiau ant savęs per porą mėnesių. Tikrai unisex.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šiuos kvepalus nusipirkau maždaug prieš 2 metus. Šie kvepalai suteikia prabangos jausmą, o kvapas yra nenugalimas. Tai tikrai puikus kvapas ypatingoms progoms, be jokios abejonės. Brangios vakarienės, vestuvės, net aukšto lygio verslo susitikimai – su šiais kvepalais bus įsimintini. Man patinka dėvėti šį kvapą rudenį ir žiemą, nes čia jis puikiai sužiba. Tai tikrai aukščiausios klasės kvapas, ir aš jaučiuosi prabangiai jį dėvėdama.

    AtsakytiPanaikinti