Šilti Citrusiniai Kvepalai su Citrinos Nata Moterims FM 712

Versace Versense analogas FM 712 kvepalai internetu pigiau
PURE Royal 712 kvepalai moterims. Šis išskirtinis kvapas skleidžia gaivią ir erdvią aurą, kuri puikiai tinka šiuolaikinei moteriai.
Kvapas atsiveria veržlios energijos pliūpsniu, kai bergamotės ir klementino akordai šoka ant jūsų odos. Šios citrusinės viršutinės natos akimirksniu pažadina jūsų pojūčius ir sukuria gaivią, pakilią atmosferą. Kvapui vystantis, širdyje atsiskleidžia harmoningas sodrus kardamono ir jazmino žiedlapių mišinys. Šie gėlių niuansai suteikia aromatui grakštaus moteriškumo, sukeldami žydinčių sodų ir saulės nubučiuotų vasaros popiečių vaizdus.
Bazinės kvepalų natos suteikia jausmingą ir žemišką prisilietimą dėl švelnaus sandalmedžio, šilto kedro ir kreminio muskuso. Šie sodrūs ir guodžiantys akordai suteikia ilgalaikį gylį, kuris sustiprina bendrą kvapo žavesį ir palieka ilgalaikį įspūdį.
Dėl gaivios ir žalios sudėties jis ypač tinka pavasariui ir vasarai, nes papildo saulėtą ir karštą šių metų laikų atmosferą. Gaivinančios natos puikiai tinka dėvėti dieną ir suteikia jūsų buvimui gyvybingumo ir pasitikėjimo savimi.
Šis aromatas sukurtas šiuolaikiškai, savimi pasitikinčiai moteriai, kuri be pastangų įkūnija eleganciją ir grakštumą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos lengvus Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs į Versense kvepalų kvapą. Citrusiniai kvepalai su citrinos nata

PURE Royal FM 712 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, citrina, raudonosios uogos, klementinas, obels žiedas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kardamonas, jazminas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: santalas, kedras, muskusas.
Kvapas: citrusinis su gėlių nata.
Charakteris: energingas, šviesus, šiltas
FM 712 kvepalai įkvėpti Versense
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170712
Kaina: 40.33 €        Versace Versense analogas FM 712 kvepalai internetu pigiau 

FM Kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390712
Kaina: 00.41 €        FM 712 kvepalai įkvėpti Versace Versense

2 komentarai:

  1. Laima11:15

    Kvepalai puikiai tinka spalvingai, saulėtai vasaros dienai. Tai tikrai malonus, gaivus, ryškus aromatas su dominuojančiu citrusinių vaisių, kedrų ir pavasarinių gėlių kvapu. Puikus kvapas vasariškesniems mėnesiams. Nuostabus pirkinys citrusinių aromatų mėgėjams, o aš juos dievinu karštomis vasaros dienomis ir tai yra vienas iš mano mėgstamiausių kvepalų.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas18:34

    Pradžioje gaivus ir gaivinantis aromatas. Atsidaro su žalių gėlių grynumu. Bazėje jaučiu baltos medienos kvapą, malonų švarų muskusą ir šiek tiek žalumos. Kvepalai leidžia man giliai kvėpuoti ir skrajoti šiek tiek virš žemės. Tinka vasarai ir greičiausiai bus gražus ir skaidrus šaltuoju metų laiku. Apskritai aš visada turėčiau turėti šiuos kvepalus, ypač vasarą.

    AtsakytiPanaikinti