Elegantiški Gėlių Kvepalai su Medienos Nata FM 713

Montale Roses Musk analogas FM 713 kvepalai internetu
PURE Royal 713 kvepalai moterims. Mielas rožių kvapas. Taip kvepia tik šviežios, pavasarinės rožės. Šie kvepalai pasižymi išskirtiniu aromatu, kuris užburia jausmus užburiančiu rožių ir muskuso mišiniu. Šis kvapas susilaukė didžiulio populiarumo tarp kvepalų entuziastų visame pasaulyje.
Kvepalai pasižymi elegantiška kompozicija, kurioje gražiai dera subtili rožių esencija su jausmingumu muskusu. Jį atidaro šviežių, gyvybingų rožių žiedlapių pliūpsnis, kuris iškart perkelia jus į žydintį rožių sodą. Kvepalui besivystant, išryškėja sodrios ir aksominės muskuso natos, suteikiančios kompozicijai šilto ir viliojančio prisilietimo. Rezultatas – harmoninga gėlių, moteriškumo ir jausmingumo pusiausvyra.
Tai universalus kvapas, kuriuo galima mėgautis ištisus metus. Dėl romantiško ir elegantiško charakterio jis ypač tinka ypatingoms progoms ir vakariniams drabužiams. Nesvarbu, ar tai būtų vakarienė žvakių šviesoje, spalvingas renginys ar romantiškas pasimatymo vakaras, šis aromatas sustiprins jūsų buvimą viliojančiu aromatu.
Šis žavus kvapas puikiai tiks pasitikinčiai ir elegantiškai moteriai, vertinančiai nesenstantį grožį. Savo kerinčiu aromatu jis pelnytai užsitarnavo savo vietą tarp mylimiausių kvapų pasaulyje.
Kas įkvėpė sukurti šiuos rožių ir muskuso Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo aromatu panašūs į Roses Musk kvepalų kvapą. Gėlių kvepalai su medienos nata.

PURE Royal FM 713 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: šafranas
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, jazminas, bijūnas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: medžio natos, muskusas, ambra
Kvapas: gėlių su medienos nata.
Charakteris: rožinis, apibrėžtas, elegantiškas
FM 713 kvepalai įkvėpti Roses Musk
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170713
Kaina: 40.33 €       Montale Roses Musk analogas FM 713 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390713
Kaina: 00.41 €        FM 713 kvepalai įkvėpti Montale Roses Musk

1 komentaras:

  1. Išties, taip mūsų sode kvepia ką tik pražydusios rožės. Man labai patinka šis kvapas, jis beprotiškai švelnus, labai moteriškas ir koketiškas. Mėgstu įvairius kvepalus ir išbandau kažką naujo, bet jei ilgai nenaudoju šių kvepalų, pradedu ilgėtis. Aš tiesiog negaliu nustoti mylėti šio kvapo, man viskas jame yra gražu.
    Tokia šviežia gryna rožė yra labai tikroviška. Grynas muskusas daro kvapą gaivų.

    AtsakytiPanaikinti