Brandūs Gėlių Kvepalai su Vaisių Nata Moterims FM 711

Givenchy Very Irresistible analogas FM 711 kvepalai internetu
PURE Royal 711 kvepalai moterims. Unikalus gėlių ir vaisių natų mišinys sukuria elegantišką ir viliojantį kvapą. Rožių natos yra stulbinančios ir suteikia elegantišką atmosferą. Kvapas turi malonų saldumo ir gaivumo balansą.
Kvapas atsiveria gaivos pliūpsniu, sujungiant ryškias sultingų mandarinų ir obuolių natas. Šis gaivinantis atidarymas sukuria pagrindą kvapo širdžiai, kuri demonstruoja nesenstantį rožių grožį. Rožių akordas tikrai užburia, savo aksominiais žiedlapiais ir subtiliu aromatu užfiksuoja žydinčių rožių esmę. Rožes papildo ryškios žalios natos, suteikiančios gilumo ir rafinuotumo. Besivystant kvapui, jis nusistovi į šiltą ir jausmingą pagrindą, pasižymintį pačiulių ir kedro natomis. Šie medienos elementai suteikia tvirtą aromato pagrindą, subalansuoja gėlių saldumą ir suteikia jausmingumo.
FM 711 kvepalai turi universalų kvapą, kuriuo galima mėgautis ištisus metus. Dėl gaivios ir vaisinės pradžios jis ypač tinka pavasariui ir vasarai, kur jo gyvybinga energija gali puikiai papildyti saulėtas dienas. Tačiau bazinių natų gylis ir šiluma taip pat daro jį jaukiu ir kerinčiu aromatu rudens ir žiemos vakarams. Kvapas gali būti naudojamas dieną ir naktį visais metų laikais.
Elegantiškas gėlių ir vaisių natų derinys, šie kvepalai yra tikras šedevras, pagerbiantis juos dėvinčias moteris.
Kas įkvėpė sukurti šiuos brandžius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo aromatu panašūs į Very Irresistible kvepalų kvapą. Gėlių kvepalai su vaisių nata.

PURE Royal FM 711 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: obuolys, mandarinas, gvazdikas, apelsinas
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, jazminas, apelsinmedžio žiedai
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: pačiulis, vanilė, muskusas, santalas
Kvapas: gėlių su vaisių nata.
Charakteris: brandus, subalansuotas, draugiškas
FM 711 kvepalai įkvėpti Very Irresistible
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170711
Kaina: 40.33 €        Givenchy Very Irresistible analogas FM 711 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390711
Kaina: 00.41 €        FM 711 kvepalai įkvėpti Givenchy Very Irresistible

1 komentaras:

  1. Anonimiškas18:09

    Vėsiomis dienomis kvepalai gražiai kvepia, rožė linksma ir gera, gražus jazminas. Kvapas gana intensyvus, kuris man patinka. Pirkau vos prieš mėnesį, kaina buvo puiki.

    AtsakytiPanaikinti