Rytietiški Kvepalai su Medienos Nata Unisex FM 905

Jo Malone London Pomegranate Noir analogas FM 905 internetu
PURE Royal 905 kvepalai vyrams ir moterims. Kvepalai, balansuojantys tarp švento ir nuodėmingo, užburiantys jausmus savo viliojančiu vaisių ir pikantiškų natų deriniu.
Šis kvapas yra tarsi gilus tamsiai raudonas brangakmenis, primenantis prinokusius granatus ir persmelkęs tamsių uogų sodrumą. Sudėtingoje kompozicijoje granatų, aviečių ir slyvų aitrus saldumas sujungiamas su rausvųjų pipirų atspalviu, sukuriant viliojantį ir gundantį aromatą. Vaisinis ir aštrus derinys yra tiesiog stebuklingas. Tai tarsi Kalėdos kvepalų buteliuke.
Šis kvapas yra pakankamai universalus, kad jį būtų galima nešioti ištisus metus, tačiau ypač ryškus rudens ir žiemos mėnesiais, kai šilti ir aštrūs atspalviai dera su šalta aplinka.
Kas įkvėpė sukurti šiuos balansuojančius tarp švento ir nuodėmingo Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs į JM Pomegranate Noir kvepalų aromatą. Rytietiški kvepalai su medienos nata.

PURE Royal FM 905 kvapo natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: slyva, avietė, rabarbaras, granatai, gvazdikas
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožiniai pipirai, jazminas, saldžioji mira (opoponax), pačiulis, lelija
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: gvajako medis, kedras, gintaro medis, smilkalai, vanilė
Kvapas: rytietiškas su medžio nata.
Charakteris: balansuojantis tarp švento ir nuodėmingo.
FM 905 kvepalai įkvėpti Pomegranate Noir aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170905
Kaina: 40.33 €     Kvepalų Jo Malone Pomegranate Noir analogas FM 905 internetu

FM kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390905
Kaina: 00.41 €     FM 905 kvepalai įkvėpti Pomegranate Noir kvepalų aromato

3 komentarai:

  1. gimtadienio ar Kalėdų kvepalai18:30

    Man labai patinka šis kvapas, todėl naudoju jį kasdien. Suteikia šilumos ir komforto jausmą. Puikiai tinka rudeniui ir žiemai. Prabangus kvapas, kuris išlieka visą dieną.
    Šiuos FM kvepalus nusipirkau gimtadienio proga ir labai džiaugiuosi, kad juos įsigijau. Visada, šie kvepalai mano gimtadienio ar kalėdinių prekių sąraše!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas21:14

    Aromatas geras, taurus, solidus. Laikui bėgant jis tampa subtilesnis, sumedėjęs, su rūgštele ir šiltomis natomis. Jis labiau skirtas poilsiui, atostogoms, turbūt geriau skamba žiemą kalnuose. Tai patiks pikantiškų skonių mėgėjams.

    AtsakytiPanaikinti
  3. mano atostogų kvapas19:08

    Man patinka šie kvepalai, aš nusipirkau šį kvapą atostogoms ir man jis patinka. Kvepia Kalėdomis. Kvapas tiesiog nuostabus. Tai mano naujas mėgstamiausias kvapas. Sulaukiau daug komplimentų. O užsisakyti internetu iš FM World buvo labai paprasta.

    AtsakytiPanaikinti