Valdingi Medienos Kvepalai su Šipro Nata Vyrams FM 838

Bvlgari Man Wood Neroli analogas FM 838 kvepalai internetu
PURE Royal 838 kvepalai vyrams. Kvepalai puikiai tiks tiems, kurie mėgsta gaivius ir medienos kvapus su citrusų dvelksmu. Šios kvepalus galima priskirti prie linijinių kvepalų, nes kvapas beveik nekinta.
Kvepalų kvapas pasižymi ryškiomis neroli natomis, subtiliomis baltomis gėlėmis su citrusiniu aromatu ir šiltais medienos akordais. Šios natos meistriškai subalansuotos su bergamotės, kedro ir muskuso užuominomis, todėl kvapas yra nepaprastas ir stebinantis.
Šis kvapas ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams, kai oras šiltas ar karštas. Dėl savo gaivaus ir nuotaikingo charakterio FM 838 kvepalai puikiai tinka kasdieniam dėvėjimui, nesvarbu, ar einate į biurą, atsitiktinę išvyką ar atostogaujate. Gaivinančios citrusinių kvepalų natos suteikia energijos pliūpsnį, todėl tai idealus pasirinkimas dienai.
Aromatas skirtas šiuolaikiškam, pasitikinčiam vyrui, vertinančiam gamtos grožį ir lengvą stiliaus pojūtį. Tai papildo vyrus, kurie išsiskiria elegancija ir nuotykių troškimu.
Derinkite jį su pageidaujamu stiliumi, nesvarbu, ar tai būtų kasdienis, ar formalus, ir patirkite gaivų ir nesenstantį šio nuostabaus kvapo žavesį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos valdingus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs į Man Wood Neroli kvepalų aromatą. Medienos aromato FM kvepalai vyrams su šiprine nata.

PURE Royal FM 838 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, Neroli aliejus.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: apelsinmedžio žiedai, kedras.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: oda, baltas muskusas, gintaras, ambra, medžio natos.
Kvapas: medienos kvepalai su vaisių nata.
Charakteris: valdingas, išraiškingas, bekompromisis
FM 838 kvepalai įkvėpti Man Wood Neroli aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170838
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Bvlgari Man Wood Neroli analogas FM 838 kvepalai internetu

FM Kvepalų testeriai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390838
Kaina: 00.41 €        FM 838 kvepalai įkvėpti Man Wood Neroli kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas15:16

    Skaidrus, galima sakyti, kad traškus, aštrus, labai vyriškas kvapas. Prasidėjo jau antrasis kvepalų buteliukas, o trečias laukia.

    AtsakytiPanaikinti