Pudriniai Gėlių Kvepalai su Vaisių Nata Moterims FM 833

Gucci Gucci Bloom analogas FM 833 kvepalai internetu
PURE Royal 833 kvepalai moterims. Kvepalai turi žavingą kvapą, kuris įkūnija žydinčios gamtos esmę. Jo subtilus gėlių mišinys tiesiog žavi. Dėl išskirtinio gėlių natų mišinio šis kvapas suteikia šviežumo ir elegancijos.
Kvapas atsiveria subtiliu apelsinų ir jazminų deriniu, kuris sukuria didingą ir moterišką aurą. Kvapui vystantis, vanilės ir medienos užuominos suteikia nepakartojamą pojūtį, kompozicijai suteikiant saldaus ir šiek tiek pudrinio atspalvio.
Dėl gaivių ir pudrinių savybių FM 833 kvepalai yra idealus pasirinkimas šiltesniam orui, kai oras prisipildo saldaus žydinčių gėlių aromato. Nesvarbu, ar vaikštote po saulės apšviestą gėlių parką, ar dalyvaujate vasaros vakarėlyje, šis aromatas paliks pudrinio žavesio pėdsaką. Tai malonus pavasario, vasaros kvapas.
Kvepalai puikiai tinka moterims, norinčioms jaustis be vargo gražios ir pasitikinčios savimi. Dėl nesenstančio patrauklumo ir universalaus charakterio jis tinka įvairaus amžiaus ir asmenybės moterims.
Kas įkvėpė sukurti šiuos pudrinius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo aromatu panašūs į Bloom kvepalų kvapą. Gėlių kvepalai su vaisių nata.

PURE Royal FM 833 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: persikas, apelsinas, sausmedis
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: tuberožė, jazminas, vilkdalgis
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: santalas, kedras, vanilė, muskusas
Kvapas: gėlių su vaisių nata.
Charakteris: pudrinis, didingas, moteriškas
FM 833 kvepalai įkvėpti Bloom
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170833

Kaina: 40.33 €        Gucci Gucci Bloom analogas FM 833 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390833
Kaina: 00.41 €        FM 833 kvepalai įkvėpti Gucci Bloom

1 komentaras:

  1. Anonimiškas10:14

    Asociacijos su žydinčiu sodu, nuskintomis baltomis gėlėmis, kurios panardinamos į vandenį ir dedamos į vazą. Norisi jais grožėtis ilgai, ilgai ir įkvėpti šio dieviško aromato. Šio kvapo laikas yra pavasaris ir ruduo, tačiau aš jį naudojau visą sezoną. Aromatas stiprus, geras patvarumas, kas mėgsta baltus žiedus – atkreipkite dėmesį.

    AtsakytiPanaikinti