Jaukūs Rytietiški Kvepalai su Gėlių Nata FM 834

Aerin Amber Musk analogas FM 834 kvepalai internetu
PURE Royal 834 kvepalai moterims. Šis kerintis kvapas sujungia šiltas ir jausmingas gintaro ir rytietiškas natas, sukurdamas šiltą ir kreminį kvapą.
Kvapas atsiveria vešlių gėlių ir gintaro pliūpsniu, akimirksniu apgaubiantis jus sodriu ir prabangiu glėbiu. Kvapui vystantis, išryškėja medienos natos, kurios suteikia kompozicijai gylio ir jausmingumo. Rezultatas – harmoningas kvepalų mišinys, skleidžiantis eleganciją ir žavesį.
Vėsesniais mėnesiais kvapo jauki ir apgaubianti aura suteikia jūsų aplinkai papildomo šilumos sluoksnio. Pavasarį ir vasarą jos subtilus, bet žavus buvimas tampa nuostabiu jūsų bendro stiliaus akcentu.
Sukurtas rafinuotai ir pasitikinčiai moteriai, šis kvapas jos buvimui suteikia nenugalimą žavesį. Kvepalai yra privalomi toms moterims, kurios vertina nesenstantį grožį ir kerinčius aromatus.
Kas įkvėpė sukurti šiuos jaukiai šiltus Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo aromatu panašūs į Amber Musk kvepalų kvapą. Rytietiški kvepalai su gėlių nata.

PURE Royal FM 834 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, pakalnutė
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: rožė, kokosas, lelija
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: benzoinė derva, gintaras, mediena, vanilė, santalas
Kvapas: rytietiškas su gėlių nata
Charakteris: šiltas, kreminis, jaukus
FM 834 kvepalai įkvėpti Amber Musk
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170834
Kaina: 40.33 €        Aerin Amber Musk analogas FM 834 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390834
Kaina: 00.41 €        FM 834 kvepalai įkvėpti Aerin Amber Musk

2 komentarai:

  1. Anonimiškas21:24

    Kvepia absoliučiai dieviškai ir šiltomis gintaro natomis. Kiekvieną kartą nešiodama sulaukiu daugybės komplimentų. Tai puikus kvapas, kurį rekomenduočiau tiems, kurie ieško saldaus gintaro muskuso aromato. Nuostabus kvapas, ypač žiemos mėnesiais. Kaina maža, pristatymas greitas. Tikrai verta nusipirkti.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Toks šiltas kvapas, buvau tikra, kad kvapas jaukus, šiltas, idealus šaltam sezonui, bet geras ir vasarą, atsiskleidžia kitaip, daugiau vanilės, svarbiausia nepersistengti. Švelnus, lengvas saldumas neapleido manęs visą dieną. Tai tarsi pūkuotas kašmyro megztinis. Žiemą malonu į jį įsisukti. Šilti ir jaukūs kvepalai.

    AtsakytiPanaikinti