Provokuojantys Gėlių Kvepalai su Vaisių Nata FM 835

Lancome Idole analogas FM 835 kvepalai internetu
PURE Royal 835 kvepalai moterims. Malonus saldaus, putojančios rožės kvapas. Tai puikus gėlių, vaisių ir medienos natų derinys, sukuriantis harmoningą ir saldų, bet aštrų kvapą.
Šių kvepalų kvapą galima apibūdinti kaip subtilų, tačiau jėgų suteikiantį šviežių rožių žiedlapių, sultingų kriaušių ir švytinčio jazmino derinį. Šias gėlių natas gražiai papildo šiltas ir jausmingas muskuso ir vanilės pagrindas, suteikiantis kvapui gylio ir sodrumo. Šleifas ir projekcija yra geresni nei vidutiniai, o ilgaamžiškumas yra fantastiškas.
Dėl lengvos, bet aštrios sudėties kvapas ypač tinka pavasario ir vasaros sezonams, todėl šiltoms dienoms suteikia lengvumo. Tačiau dėl rafinuoto ir saldaus kvapo jis taip pat yra puikus pasirinkimas vėsesniems mėnesiams, suteikiant aplinkai šilumos ir žavesio.
Tai puikus aromatas moteriai, kuri yra ir stipri, ir elegantiška, ambicinga ir užjaučianti. Jo universalumas leidžia jį dėvėti įvairaus amžiaus moterims, nuo jaunų ir žvalių iki brandžių ir rafinuotų.
Kas įkvėpė sukurti šiuos provokuojančiai saldžius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo aromatu panašūs į Idole kvepalų kvapą. Gėlių kvepalai su vaisių nata.

PURE Royal FM 835 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: obuolys, kriaušė, bergamotė, citrina, persikas
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: pakalnutė, jazminas, rožė, vilkdalgis
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: kedras, pačiulis, vanilė, ambra, muskusas
Kvapas: gėlių su vaisių nata.
Charakteris: saldus, bet plėšrus, provokuojantis
FM 835 kvepalai įkvėpti Idole
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170835
Kaina: 40.33 €        Lancome Idole analogas FM 835 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390835
Kaina: 00.41 €        FM 835 kvepalai įkvėpti Lancome Idole

1 komentaras:

  1. Anonimiškas11:37

    Man kvepalai gaivūs, saldūs ir labai moteriški. Kvepianti saldžia kriauše ir rože. Daug baltojo muskuso, kuris suteikia švelnaus aromato pojūtį. Kvapas užpildo visą erdvę, o ant drabužių išlieka amžinai. Labai myliu šiuos kvepalus.

    AtsakytiPanaikinti