Malonūs Gėlių Kvepalai su Vaisių Nata Moterims FM 836

Dolce Gabbana Dolce Peony analogas FM 836 kvepalai internetu
PURE Royal 836 kvepalai moterims. Kvepalai malonaus kvapo, skleidžiantys vešlaus žydinčio bijūno aromatą. Tai harmoningas gėlių ir vaisių natų mišinys, kruopščiai sukurtas, kad būtų sukurtas optimistiškas ir malonus kvapas.
Kvapas prasideda nuo gaivos pliūpsnio, o bergamotės ir sultingos kriaušės atsiduria dėmesio centre. Šios gaivinančios viršutinės natos sukuria tiesioginį energijos ir gyvybingumo jausmą, pažadina pojūčius ir sudaro sąlygas būsimai gėlių simfonijai.
Kvapui vystantis, širdies natos užima pagrindinę vietą, atskleidžiančios kvapo žvaigždę – bijūną. Bijūnų nata yra gražiai demonstruojama visa savo šlove, spinduliuojančia elegancija ir romantika. Gležni ir aksominiai bijūno žiedo žiedlapiai išsiskleidžia, apgaubia moteris švelniu ir žavingu gėlių glėbiu. Ši pagrindinė nata yra šių FM 836 kvepalų širdis ir siela, suteikianti kompozicijai moteriškumo ir grakštumo.
Kvapą užbaigia šiltas ir jausmingas pagrindas. Medžio natos prideda gylio ir sodrumo, suteikdamos tvirtą pagrindą gėlių puokštei. Bazinės natos prisideda prie bendro kvepalų ilgaamžiškumo, todėl kvapas gražiai išliks ant odos.
Tai kvapas, kuris be vargo užfiksuoja gamtos džiaugsmą ir gyvybingumą, todėl tai yra idealus pasirinkimas ieškantiems gaivių ir pakylėjančių kvapų.
Kvepalai skirti moteriai, vertinančiai gamtos grožį, mėgstančiai pasilepinti prabangiais kvapais ir ieškančiai aromato, atspindinčio jos gyvybingą ir žavią sielą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos malonius lengvus Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai moterims savo aromatu panašūs į Dolce Peony kvepalų kvapą. Gėlių kvepalai su vaisių nata.

PURE Royal FM 836 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: kriaušė, obuolys, bergamotė, pakalnutė, avietė
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: bijūnas, rožė, magnolija, frezija
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: santalas, muskusas, pačiulis, gintaras
Kvapas: gėlių su vaisių nata.
Charakteris: atpažįstamas, malonus, optimistiškas
FM 836 kvepalai įkvėpti Dolce Peony
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170836
Kaina: 40.33 €        Dolce Gabbana Dolce Peony analogas FM 836 kvepalai internetu

FM Kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390836
Kaina: 00.41 €        FM 836 kvepalai įkvėpti DG Dolce Peony

3 komentarai:

  1. Mi56415:43

    Kvapas skaidrus, malonus, šiltas ir šiek tiek saldus. Jis yra pakankamai rafinuotas vakariniams drabužiams. Kvapas greitai išnyksta užpurškus ant kaklo, tačiau šis kvapas ant mano drabužių išlieka gana ilgai. Kvepia nuostabiai ir yra vienas iš mano mėgstamiausių kvepalų. Šiuos kvepalus rekomenduočiau tiems, kurie nori lengvo vaisių gėlių aromato.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas19:54

    Man kvaps švelnus, skaidrus, malonus ir gaivus. Tai neabejotinai yra mano mėgstamiausi kvepalai. Kvapas išlieka labai trumpai tik apie 1-2 valandas. Norėčiau, kad šis kvapas man išliktų ilgiau, nes man labai patinka šis aromatas.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Šis kvapas man yra tarsi lengva šilko suknelė su mažomis gėlytėmis. Pažintis su šiais kvepalais buvo netikėta, bet tikiu, kad tai buvo likimas. Niekada nepamiršiu, kai pirmą kartą išbandžiau. Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Labai malonus ir modernus kvapas. Puikiai pagamintas, viskas subalansuota.

    AtsakytiPanaikinti