Gaivūs Citrusiniai Kvepalai su Gėlių Nata FM 714

Carolina Herrera 212 analogas FM 714 kvepalai internetu
PURE Royal 714 kvepalai moterims. Šie kvepalai yra nesenstanti klasika, kuri sujungia gėlių, vaisių ir medienos natas, kad sukurtų žavų aromatą.
Kvapas atsiveria ryškiomis viršutinėmis citrusinių vaisių ir bergamočių natomis, kurios suteikia gaivų ir skaidrų pojūtį. Kvapui vystantis, pražysta subtilios rožių ir jazminų natos, suteikdamos kompozicijai moteriškumo. Galiausiai išliks šiltos ir jausmingos bazinės sandalmedžio ir muskuso natos, sukurdamos nenugalimą žavesį.
Pavasario ir vasaros sezonais skaidrios ir gaivios viršutinės natos sukelia gyvybingumo jausmą, todėl puikiai tinka saulėtoms dienoms ir pasivaikščiojimams lauke. Rudens ir žiemos mėnesiais bazinių natų šiluma suteikia jaukumo ir komforto, todėl tinka intymiems susibūrimams ir ypatingoms progoms.
Nesvarbu, ar lankotės oficialiame renginyje, ar einate į romantišką pasimatymą, ar tiesiog įsitraukiate į kasdienę rutiną, šie kvepalai papildo jūsų asmenybę ir sustiprina jūsų natūralų žavesį.
Kas įkvėpė sukurti šiuos gaivius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu panašūs į CH 212 kvepalų kvapą. Citrusiniai kvepalai su gėlių nata

PURE Royal FM 714 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, žalioji citrina, obels žiedas, sultinga kriaušė.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: jazminas, rožė, juodieji pipirai.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: muskusas, santalas, heliotropas.
Kvapas: citrusinis su gėlių nata.
Charakteris: gaivus, mielas, atviras
FM 714 kvepalai įkvėpti CH 212
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170714
Kaina: 40.33 €        Carolina Herrera 212 analogas FM 714 kvepalai internetu 

FM Kvepalų mėginėlis
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390714
Kaina: 00.41 €        FM 714 kvepalai įkvėpti Carolina Herrera CH 212

3 komentarai:

  1. nbh12310:59

    Tai malonus aromatas, kurio kvapas nėra nei senovinis, nei šiuolaikinis. Kvepalai yra nesenstantys ir lengvai dėvimi skirtingose ​​situacijose. Tai gali būti puikūs nuotakos kvepalai, taip pat geras pasirinkimas kasdieniniam nešiojimui mokykloje, biure ar darbo vietoje. Šiuos kvepalus įsigijau labai pigiai, nes čia žemos kainos, o FM kvepalai puikūs.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Visada19:28

    Man patinka šie kvepalai, jie tikrai nuostabūs. Elegantiškas, ramus ir neįkyrus aromatas. Kvepalai yra gražūs ir man gerai tinka šiltu ir vėsiu oru, dieną ar naktį. Jie gali būti nešiojami ištisus metus.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Anonimiškas19:41

    Kvapas švelnus, skaidrus, subtilus, puikiai dera su mano oda. Meilė šiems kvepalams gimė ne iš karto, tačiau laikui bėgant pradėjau juos labai suprasti ir vertinti. Pavasarį ir vasarą naudoju vis dar su malonumu, labai patvarus, tad nepersistenkite. Kvapas – visoms progoms, bet kokiam sezonui, bet kokiam renginiui.

    AtsakytiPanaikinti