Rytietiški Kvepalai su Vaisių Nata Vyrams FM 830

Giorgio Armani Armani Code Absolu analogas FM 830 kvepalai internetu
PURE Royal 830 kvepalai vyrams. Kvepalai yra stiprūs, pavergiantys pojūčius prabangiu natų mišiniu. Šis kvapas yra aštrus ir saldus, todėl tai puikus pasirinkimas stipriam vyrui.
Kvapas prasideda gaivaus mandarinų ir žalio obuolio pliūpsniu. Kvapui vystantis, išryškėja apelsinų žiedų ir muskato riešuto natos, suteikdamos kompozicijai šilto ir pikantiškumo aromato prisilietimo. Galiausiai pagrindinės tonka pupelių, odos ir vanilės natos suteikia prabangos ir vyriškumo.
Kvapas skirtas rudeniui ir žiemai. Jaukaus ir stipraus aromato dėka FM 830 kvepalai puikiai tinka rudeniui ir žiemai, apgaubiantis dėvėtoją rafinuotu kvapu.
Šis aromatas skirtas pasitikinčiam ir charizmatiškam vyrui, kuris skleidžia žavesį ir galią. Jis patinka tiems, kurie vertina rafinuotus ir prabangius kvapus. Kvepalai įkūnija šiuolaikišką vyriškumą, kuris yra ir stiprus, ir viliojantis.
Kas įkvėpė sukurti šiuos stiprius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai vyrams savo kvapu panašūs į Code Absolu kvepalų kvapą.

PURE Royal FM 830 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: žalieji obuoliai, mandarinas
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: apelsinmedžio žiedai, levanda, morkų sėklos, romo akordas, muskato riešutas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: oda, vanilė, tongapupės, kedras
Kvapas: rytietiškas su vaisių nata.
Charakteris: stiprus, savimi pasitikinčiam vyrui
FM 830 kvepalai įkvėpti Code Absolu aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170830
Kaina: 40.33 €         Kvepalų Giorgio Armani Code Absolu analogas FM 830 kvepalai internetu

FM Kvepalų testeriai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390830
Kaina: 00.41 €        FM 830 kvepalai įkvėpti Code Absolu kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Anonimiškas13:13

    Kvapas stiprus, patvarus, kurį mėgsta merginos. Kvepalai yra už prieinamą kainą, tada pasiimkite ir nepasigailėsite. Pasitikintiems savimi vyrams

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas11:14

    Ieškojau sodraus, puošnaus, saldaus rudens, naktinio ir žiemos kvapo ir man buvo parodyti šie kvepalai. Bandau kurti nedidelę kvepalų kolekciją ir radau gerą rudens/žiemos kvapą, kuris man patinka. Nuostabus kvapas, ilgaamžiškumas, projekcija.

    AtsakytiPanaikinti