Švelnūs Fougere Kvepalai Vyrams FM 831

Iceberg Iceberg Homme analogas FM 831 kvepalai internetu pigiau
PURE Royal 831 kvepalai vyrams. Tai žavus aromatas, kuriame dera gaivios, švelnios ir aromatingos natos su šiltu ir medienos pagrindu.
Kvepalų kvapas atsiveria gaiviomis viršutinėmis bergamočių, mandarinų ir citrinų natomis, kurios suteikia gaivią pradžią. Kvapui nusistovėjus, atskleidžiamos rabarbarų, obelų žiedų ir levandų širdies natos, suteikdamos kompozicijai elegancijos ir švelnumo. Galiausiai, pagrindinės kedro, ąžuolo samanų ir sandalmedžio natos suteikia šiltą ir žemišką pagrindą.
Dėl gaivaus ir citrusinio atsivėrimo FM 831 kvepalai ypač tinka pavasariui ir vasarai, pakeliantys gerą nuotaiką. Tačiau sumedėję ir aromatingi atspalviai suteikia pakankamai gylio ir šilumos, kad jį būtų galima dėvėti ir vėsesniais mėnesiais. Nesvarbu, ar tai būtų saulėta popietė, ar gaivus vakaras, kvepalai gali būti puikus kompanionas.
Jis skirtas vyrui, kuris be pastangų derina jėgą su švelnumu. Svarbiausia pasirinkti aprangą, kuri atspindėtų jūsų asmeninį stilių ir sustiprintų aromato gaivumą bei vyriškumą.
Kas įkvėpė sukurti šiuos švelniai gaivius Federico Mahora kvepalus? Šie FM kvepalai savo kvapu panašūs į Iceberge Homme kvepalų kvapą.

PURE Royal FM 832 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, mandarinas, žalumos natos
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: levanda, rabarbaras, obels žiedas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: santalas, ąžuolo samanos, kedras, muskusas
Kvapas: fougere su levandos nata.
Charakteris: permatomas, gaivus, švelnus
FM 832 kvepalai įkvėpti Iceberg Homme aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170831
Kaina: 40.33 €        Kvepalų Iceberg Iceberg Homme analogas FM 831 kvepalai internetu pigiau

FM Kvepalų testeriai
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390831
Kaina: 00.41 €        FM 832 kvepalai įkvėpti Iceberg Homme kvepalų aromato

2 komentarai:

  1. Anonimiškas14:09

    Gaivus, lengvas, citrusinis kvapas. Kvapas išlieka keletą valandų. Manau, kad jis puikiai tinka pavasario ir vasaros mėnesiams, dažniausiai kasdieniams ir vakariniams renginiams.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas10:54

    Šie kvepalai yra mano mėgstamiausias, firminis, vyriškas kvapas. Perėjau per daugybę kvepalų buteliukų... mano nuomone, tikrai neįvertintas neatrastas aromatas, todėl kvepalai tampa ypatingesni. Toks unikalus šis kvapas, aš kvepiu išskirtinai, nekvepiu kaip niekas kitas.

    AtsakytiPanaikinti