Brandūs Fougere FM Kvepalai Vyrams FM 483

Hugo Boss Bottled Infinite kvepalų analogas FM 483 dovana internetu
PURE 483 vyriški fougere kvepalaiJo gaivus ir aromatingas natų mišinys sukuria išskirtinį kvapą, kuris yra brandus, nesenstantis ir kilnus.
Kvapas atsiveria gaiviomis ir aštriomis viršutinėmis obuolių ir cinamono natomis, kurios aromatui suteikia gaivaus ir energingo pliūpsnio. Nusistovėjus kvapui, išryškėja levandų ir rozmarinų širdies natos, kurios suteikia šilto ir aromatingo prisilietimo. Bazinės sandalmedžio ir alyvmedžio natos suteikia sumedėjusį ir žemišką pagrindą, suteikiantį aromatui kilnų ir vyrišką charakterį.
Šis brandus kvapas tinka įvairioms progoms beveik ištisus metus. Dėl gaivių viršutinių natų FM 483 kvepalai puikiai tinka pavasariui ir vasarai, o šiltas ir sumedėjęs pagrindas suteikia gylio ir sodrumo, todėl tinka ir rudeniui.
Jis skirtas tiems, kurie vertina kokybę ir dėmesį detalėms ir nori padaryti ilgalaikį įspūdį, kad ir kur bekeliautų. Kai reikia derinti šį aromatą su apranga, jis papildo ir kasdienę, ir oficialią aprangą. Kad atrodytų kasdieniškai, jį galima dėvėti su stilingais marškiniais ir džinsais. Formalesnei progai jis puikiai derinamas su pritaikytu kostiumu, suteikiančiu kilnumo ir žavesio.
Kas įkvėpė sukurti šiuos brandžius FM kvepalus? Šie Federico Mahora kvepalai savo kvapu panašūs į Bottled Infinite kvepalų kvapą. FM kvepalai PURE vyrams su levandos nata.

PURE FM 483 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: obuolys, mandarinas, apelsinas, cinamonas, šalavijas.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: levanda, pačiulis, rozmarinas.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: santalas, alyvmedis.
Kvapas: fougere su levandos nata.
Charakteris: brandus, sutonuotas, retro.
FM 483 kvepalai įkvėpti Bottled Infinite aromato
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 100483
Kaina: 23.43 €        kvepalų Hugo Boss Bottled Infinite analogas FM 483 kvepalai internetu

FM Kvepalų testeris
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390483
Kaina: 00.41 €        FM 483 kvepalai įkvėpti Bottled Infinite kvepalų aromato

1 komentaras:

  1. Anonimiškas21:46

    Jeigu ieškote gerų, paprastų kvepalų visiems metų laikams, tuomet pasižiūrėkite ir galbūt išsirinksite šiuos kvepalus. Puikiai tinka tiems, kurie ieško kvepalų su nedideliu saldumu.

    AtsakytiPanaikinti