Medžio Kvepalai su Gėlių Nata Moterims FM 825

Cd Dune analogas FM World 825 kvepalai internetu
PURE Royal 825 - elegantiški kvepalai moterims. Kvapas yra nesenstanti klasika. Kvepalai yra žavūs, įkūnijantys gamtos esmę ir jūros žavesį. Su unikaliu gėlių, medienos ir vandens natų deriniu. Jis šiltas, bet lengvas, rytietiškas, bet nestiprus ir saldžiai lygus kaip šilkas.
Kvapas gali būti apibūdinamas kaip harmoninga šviežios bergamotės, subtilaus jazmino ir gyvybingo kedro simfonija. Šias viršutines ir širdies natas papildo šiltos ir jausmingos bazinės vanilės, ąžuolo samanų ir muskuso natos. Rezultatas - elegantiškas ir paslaptingas aromatas, sukeliantis ramybės ir laisvės pojūtį.
Šie FM 825 kvepalai yra universalūs, juos galima nešioti ištisus metus, tačiau ypač maloniai kvepia pavasario ir vasaros sezonais. Dėl lengvos ir gaivios sudėties jis puikiai tinka šiltesniam orui, nes suteikia ramybės ir gaivumo pojūtį. Nesvarbu, ar vaikščiojate paplūdimiu, ar dalyvaujate sodo vakarėlyje, kvepalai bet kokiai progai suteikia unikalumo.
Kvepalai skirti moteriai, vertinančiai gamtos grožį, mėgstančiai tyrinėti naujus horizontus ir besimėgaujančiai gyvenimo nuotykiais.
Kas įkvėpė sukurti šiuos šiltai aštrius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo kvapu galimai panašūs į Dune kvepalų kvapą.

PURE Royal FM 825 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, levanda, kietis.
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: kėnių balzamas, jazminas, kedras.
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: ąžuolo samanos, muskusas, vanilė.
Kvapas: medienos su gėlių nata.
Charakteris: elegantiškas, neakivaizdus
FM 825 kvepalai įkvėpti Dune
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20%
Prekės kodas: 170825
Kaina: 40.33 €        Dior Dune analogas FM World 825 kvepalai internetu 

FM Kvepalų pavyzdžiai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 390825
Kaina: 00.41 €        FM 825 kvepalai įkvėpti Dior Dune

1 komentaras:

  1. elegantiški moteriški kvepalai11:05

    Šis medienos, gėlių ir prieskonių mišinys su sūriomis natomis vilioja ir žavi. Smėlis kvepia įkaitintais mineralais, o vėjas – jūros druska. Elegantiški moteriški kvepalai, kvapas nukelia į smėlėtą Baltijos pakrantę, į saulėje įkaitusias kopas ir pušis. Kvepalai yra šilti, sukuria ramybės ir jaukumo pojūtį. Visada turėtų būti mano kvepalų kolekcijoje.

    AtsakytiPanaikinti