Elegantiški Gėlių Kvepalai su Medžio Nata FM 777

Rochas Alchimie analogas FM 777 kvepalai internetu
PURE Royal 777 kvepalai moterims. Kvepalai moteriški, vintažiniai, elegantiški, verčiantys moteris jaustis laimingomis. Tai sodrus, šiltas ir seksualus aromatas.
Kvapas prasideda citrusinių vaisių pliūpsniu, susiliejančiu su subtiliu persikų ir slyvų saldumu. Kai jis nusėda ant odos, širdies natos atskleidžia elegantiškų ir moteriškų gėlių puokštę, įskaitant rožių, jazminų ir pakalnučių. Bazinės natos prideda gylio ir jausmingumo su šiltais ir vintažiniais vanilės, karamelės ir muskuso akordais.
Šie kerintys FM 777 kvepalai tinka įvairioms progoms ištisus metus. Dėl lengvų ir gaivių viršutinių natų jis yra ypač patrauklus pavasario ir vasaros mėnesiais, šiltoms ir saulėtoms dienoms pridedant gėlių elegancijos. Tačiau bazinių natų šiluma ir sodrumas taip pat yra puikus pasirinkimas vėsesniems metų laikams, rudens ir žiemos vakarams suteikiant jaukią ir elegantišką aurą.
Jis sukurtas šiuolaikiškai, pasitikinčiai moteriai, kuri vertina nesenstantį grožį ir žavesį. Aromatas atskleidžia moteriškumo esmę subtiliomis gėlių natomis, o rytietiškų akordų užuominos suteikia paslaptingumo ir jausmingumo.
Kas įkvėpė sukurti šiuos vitražinius Federico Mahora kvepalus? Šie kvepalai savo aromatu panašūs į Alchimie kvepalų kvapą.

PURE Royal FM 777 kvepalų natos:
  1. Galvos (Viršutinė) gaida: bergamotė, persikas, slyva, juodieji serbentai, lelija, kriaušė
  2. Širdies (Vidurinė) gaida: mimoza, rožė, jazminas, heliotropas, pakalnutė, kokosas
  3. Gilumos (Bazinė) gaida: vanilė, santalas, tongapupės, muskusas, karamėlė
Kvapas: gėlių su medžio nata.
Charakteris: elegantiškas, sutonuotas, vintažinis
FM 777 kvepalai įkvėpti Alchimie
Talpa: 50 ml.
Parfumo: 20 %
Prekės kodas: 170777
Kaina: 40.33 €        Rochas Alchimie analogas FM 777 kvepalai internetu

FM Kvepalų pavyzdžiai pigu internetu
Talpa: 1,4 ml.
Prekės kodas: 39077
Kaina: 00.41 €        FM 777 kvepalai įkvėpti Rochas Alchimie

1 komentaras:

  1. Labai sodrus, ryškus, elegantiškas ir temperamentingas kvapas. Šie kvepalai kvepia gryna moteriška oda, šiek tiek saldus, šiek tiek pudrinis, šiek tiek aitrus. Šis aromatas privers kiekvieną sustingti ir pajusti nevaldomą džiaugsmą. Aš asmeniškai nesu sutikusi nieko panašaus į šį stebuklingą kvapą.

    AtsakytiPanaikinti